Ostao sam kratak za informaciju da je preksinoc u Ivanjici pala obilna kisa,jer ni ja nisam znao do sinoc,to vece je igrao Tipsarevic sa Fererom a kasnije Djokovic,svi na forumu su pominjali da je ispala,da nema nista od kise i ja sam pogledao radar nista intresantno nije bilo. . .
Jedino ujutru kada sam se probudio bile su mokre ulice i bilo je isparenja po brdima ali sam ja mislio da je samo poprskala kisica i da nema razloga da je prijavljujem na forumu. . .
Medjutim,sinoc u prici sa drugom iz Guce,saznam da je njih oko 2,3 unoc uhvatila jaka kisa,kaze ubijala kako je padala,i da su se oni sakrili podnesto i cekali dobrih sat ipo da prestane. .. to u Guci,koja je relativno blizu Ivanjice. . .
I ja naravno odmah zovem cala da pitam,on kaze padala kisa celu noc do pred jutro(on pratio tenis) a pocela oko 2,3 isto kaze ispadala se samo tako. . .
I evo danas covek da ne poveruje kako izgleda priroda,bukvalno se za dva dana trava preporodila,nove zelene izlaze kao da je prolece to prvi put vidim,sve je apsurdno ozelenelo u septembru,covek da ne prepozna kakva je trava bila pre 5 dana a kakva je posle obilne kise,ukupno za 2 dana sigruno preko 30 mm u Ivanjici. . .
Jedino mi krivo sto poslednju i izgleda najobilniju kisu nisam ispratio. .ali nisam se nadao. . ipak, najbitnije da je pala