Iako tvoj post nema veze samnom, mislim da nije lepo prozivati druge po forumu (!?). To što si naveo ne umeš, ali da se praviš pametan to znaš?
Darko, ti li si?
Poznato mi je da je bilo članova koji su otvarali više naloga, da bi sami sebe mogli da hvale i "poboljšavaju" reputaciju :o (u vreme dok je to postojalo kao opcija) -tu je Darko bio majstor
, pa me ne bi čudilo da ovo piše neki stari član koji se registrovao i pod imenom "Slavke".
Administrator ti je spomenuo neke korisne stvari u vezi ponašanja na forumu i ja tu ne bih imao šta da dodam. Svakako, sva pravila važe i za mene -čisto da ti napomenem, ako si stvarno nov član, ja administratora ne poznajem i siguran sam da će on sankcionisati i moje ponašanje ako počnem da vređam ljude (kao što si ti pokušao sa mnom, ali mišljenje čoveka koji se lažno predstavlja me zaista ne zanima).
U vezi lažnog predstavljanja:
ti možda radiš u nekom zavodu ali teško je poverovati da radiš u Republičkom Hidrometeorološkom Zavodu Srbije a da komentare ostavljaš sa trademark (u ovom slučaju naziv i logo) poznate privatne kompanije MeteoGroup (koja se do 2006. godine zvala MeteoConsult a osnovana je pre nego što si se ti rodio -ako zaista imaš 24g).
Da bi koristio logo MG moraš da imaš "written permission of MG". U kompaniji MeteoGroup ne postoji nikakav official contract (eto, šta ćeš -izabrao si logo kompanije sa kojom imam OK odnose) sa osobom koja se zove "Slavke" ili bilo šta slično tom imenu, tako da se na tebe (i ne samo na tebe) svakako primenjuje odredba "Any names, images and/or logos which identify MeteoGroup or any MeteoGroup company are proprietary marks of MG" i davanje bilo kakvih javnih komentara pod MG trademark podleže određenim sankcijama. Naravno, prethodno spomenuto ne isključuje mogućnost da ti zaista radiš za MG ali pod pravim imenom, a da si iz određenog razloga na ovom forumu izmislio da radiš u RHMZ-u.
Toliko od mene, ja nastavljam da živim u neznanju kada će nastupiti famozni "summer killer" (čak ne znam ni šta je to, potpuno sam neuk) i sa nesposobnošću da mesec dana ranije "osetim" da će biti velike hladnoće, a na tvoje eventualne nove komentare (ko god da si - Darko, Slavke, Ivan ili neko četvrti) svakako neću odgovarati.
Tebi lično naravno ne želim ništa loše i svakako bi bilo lepo ako bi svojim stručnim komentarima obogatio sadržaj ovog foruma.Što se tiče vremena do kraja meseca, kao što sam i danas spomenuo -to je sve nepouzdano i neki modeli već večeras nagoveštavaju da možda neće biti "stabilno i prijatno toplo nakon 22.9." kao što sam ja napisao.