Zbog ne selektivnog brisanja mojih postova od strane jednog kvazimoderatora napuštam ovaj forum jednom za svagda.
Ovom prilikom pozdravljam sve vredne članove, neka vam je sa srećom.
:-*
Ne znam šta se desilo, ne znam koji su postovi obrisani niti na koga se odnosi termin "kvazimoderator" ali znam da sam tvoje postove pratio (svakako ne čitam postove baš svih članova).
Sećam se da si u poslednje vreme bio "razočaran" onim što modeli daju tj. što se "ne vidi" (ili bar modeli "ne vide") sneg u dogledno vreme, ali to svakako nije razlog odlaska sa foruma -jer da je to razlog većina članova bi otišla sa ovog foruma
koji je tokom ove zime bio pun "žalopojki" ali kao što vidimo ti postovi nisu brisani... ali verujem da neki tvoji postovi jesu "sklonjeni" -ti si višegodišnji član i verovatno ne bi bez razloga napustio forum a kao razlog si naveo brisanje nekih postova i nema razloga da sumnjam.
Moji postovi nisu brisani iako sam ponekad bio kritički raspoložen
u odnosu na neke postove u kojima se osim žalopojki na "loše, užasne" modele spominjalo (i preterivalo) koliki će "snegopad" (reč koju nisam "viđao" pre učlanjena na forum
) biti u Hrvatskoj (kao da je bilo 100% sigurno da če pasti 100-150cm "u sred" Zagreba -eto, meni su više smetali takvi komentari ali ovo je forum i svako može da izrazi svoje mišljenje ako nikoga ne vređa -zato me i čudi da su neki tvoji postovi sklonjeni, ne verujem da si nekoga vređao...).
Retke su situacije u kojima obilan sneg padne (ne mislim baš istovremeno, nego u par dana razlike) i u Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji a ovo je "Serbian" meteo-forum pa je možda očekivano da se u temi "Prognoze" više piše o vremenu u našoj zemlji a ne u nekoj susednoj -ili da se za to koristi druga tema (ali o tome, verovatno, vode računa moderatori a bar u tome ovaj forum ne oskudeva).
Nisam član nekog drugog foruma, nikada nisam čak ni "posetio" neki forum iz "zemalja u okruženju" (jednostavno me to uopšte ne zanima) pa ne znam ni da li su npr. na hrvatskom forumu "kukali" kada je u Srbiji bio veliki sneg a kod njih maltene zanemarljiv. Možda je to uobičajeno na forumima...
Pozdrav!
P.S. Ja sam Joe-u za rođendan, ovde na forumu, "obećao"
sneg u narednih 10 dana (dakle do 5-6. februara) u situaciji kada modeli to nisu "davali" i kada je vladao "opšti" pesimizam i bilo je komentara u kojima se tvrdilo (!?) da snega uopšte neće biti do kraja ove (kalendarske) zime.
Kao što znamo u Novom Sadu je sneg ipak pao već 2. februara i iako nije bio veliki videli smo na slikama da je to fino izgledalo (U NS i Zrenjaninu je bilo 3cm, u Kikindi 6cm i uzimajući u obzir prethodna dva meseca ovaj kratkotajan sneg je ipak obradovao "zimoljupce").
Želim ti da te u NSu "iznenadi" sneg tokom vikenda...