Što se tiče zime, da budem i ja subjektivan - do jaja mi je zima do sada. Makar deo zime koji sam proveo u BG i Srbiji.
Voleo bih da imamo jedan ili dva lepa snega, pre svega jer hoću da organizujem izlet na par dana u neki bolji spa/welness gde postoje bazeni na otvorenom sa toplom vodom (npr. Fruške Terme, Masarotto, ili neke terme u Sloveniji), a bez snega nije to to. Kao backup za izlet u Srbiji uvek postoji Kopaonik gde u makar 2 hotela postoje otvoreni bazeni sa toplom vodom i odličnim spa centrima (Viceroy i Gorski u kojima sam bio prošle i pretprošle godine), a na Kopu će snega sigurno biti, makar za taj zimski ambijent ako ne za neko full skijanje, koliko god da bude topla zima.
Pa čak i jednodnevni izlet do Zlatibora je isto dobra opcija kome je do snega i zimskog ambijenta. To sam praktikovao prošle godine - ujutru krenemo iz BG-a, do Zlatibora mi radnim danima ne treba više od 2h od kada je puštena poslednja deonica Miloša Velikog, ceo dan bleja na snegu, obavezno nam i je rentiranje motornih sanki i vozikanje bez cilja, predveče neka klopa i posle lagano nazad za BG... meni je to bilo sasvim dovoljno za lep zimski ambijent.
I zima mi nije zima, ako makar jednom ne odemo na neku tropsku destinaciju i vratimo se sa tenom.
Eto, to je neki moj krajnje subjektivni utisak i doživljaj ove zime, i želje za narednih mesec-dva.
Hvala BataStevo na lepim rečima!
Dosadno mi da non-stop stavljam Haalanda za kapitena
Odličan intervju, Boce.