i moj jedini hobi polako nestaje , a to je praćenje vremenskih prilika i neprilika, kad je zima volim da bude zima kad je leto volim da bude leto, kako stvari stoje zime kod nas više nema i nemam šta da pratim, ovo laprdanje s oproštenjem modela , ne znam ni zašto verujem u prognoze koje su na dalji period ( tipa 3,4 dana unapred i duže) ne znam dal su pre bolje pogađali ili je bilo uvek isto... onaj gfs pratim, kolko su puta ove godine davali u nekoj daljoj prognozi neke zimske idile.... al dobro ako ništa imamo makar prelep zagađen zimski vazduh... ne mogu da prodišem do proleća.... nekad sam voleo zimu a sad... voleo bih da je preskočim i ponovo se vratim na proleće... dal je ovo prolazno ili nije ne znam... nadam se da će u mojoj karijeri biti bar još makar 4,5 pravih zima, nadam se da ne preterujem s obzirom da imam 26 godina
... i takođe htedoh pitati gde mogu da pročitam malo više o prognozi pošto sam totalni amater iako od malena pratim radarske slike i te prognoza modele, al kad čitam vaše poruke u prognozama i to (atlantik, buktanje itd) još mi nije jasno a vidim da dosta vas bolje zna prognozu unapred neki period nego što daju ostale prognoze i modeli... hoċu malo da unapredim znanje , da znam šta da gledam i gde da gledam