Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Meteo chat  (Pročitano 1581917 puta)

Van mreže man

• **
  • Starost: 47
  • Vratiće se zime kad se desi kolaps AMOC-a!
Odg: Meteo chat
« Odgovor #12560 poslato: juče u 19:56 »
Ma da, januar je gotov za Vojvodinu posebno. To minusa ujutru što će biti, to je ništa.Snega nema za sever pa nema u januaru. Prođe opet ceo mesec za sever u ničemu. I nema nikakve šanse da se to promeni u narednih 20 dana!

Van mreže milandijana

• milan
  • *
« Odgovor #12561 poslato: juče u 20:09 »
Nema nista od zime.sto se mene tice nemora je biti uopste,nekako sam izgubio volju da pratim vise modele neka pada sneg u grcku i albaniju kad kod nas nece.

Van mreže Milosh

• Moderator
  • Starost: 35
« Odgovor #12562 poslato: juče u 20:16 »
 ^^
Još ako svemu tome dodamo da posle ovog anticiklonalnog januara ide februar koji je već tradicionalno postao prvi prolećni mesec sa odstupanjem od +5-6°C u odnosu na ono što je pre bio pre 15-20 godina, ostaje još samo da vidimo hoće li se mart ili april smilovati sa nekim standardnim brzopoteznim prodorom i dvodnevnim snegom.

padavine u novembru 2024:
AMS Miljakovac 80.5mm
prosek (Vračar) - 49.6mm

padavine u decembru 2024:
AMS Miljakovac - 87.6mm
prosek (Vračar) - 54.8mm

Na mreži Божидар

• **
« Odgovor #12563 poslato: juče u 20:25 »
Невероватно како је онај циклончића све покварио. Дакле да не беше овог екстремног отопљења ми бисмо у Бгу вероватно имали снежни покривач до Светог Јована минимално. Дакле скоро месец дана.

Van mreže Demian

• **
  • Starost: 36
« Odgovor #12564 poslato: juče u 20:35 »
Nije toliko razocatavajuca ova zima, nego njen potencijal krajem godine, i onda razočaranje. Mada ovo proleće sada uopšte nije bilo potrebno. Nas ovde fenira kao da je maj, i eto sad neko ko prati, šta je toliko drugačije nego pre 10 1t godina... Eto snega će biti, samo ne kod nas... Da li smo toliko malerozni da kazem. A mi ovde Sokobanja... Obično imali fine snežne zime,sad zadnjih par godina, padne veliki sneg na severu kod nas kiša... Pada sneg na jugo kod nas podbace padavine

Van mreže risbo gr

• Starost: 37
« Odgovor #12565 poslato: juče u 22:04 »
Да не гледате моделе  у даљим сатима и најаве вероватно би било и мање разочарења  :) Мени је искрено лакше некад било док нисам ништа гледао  :D
Прошлих зима је Јануар једини колико толико бранио част зиме, макар и епизодно, ове изгледа и то иде мало теже.. Дошло се до неке пат позиције и требаће доста времена да се ослободимо овог АЦ над континентом.
Узгред страница Severe Weather "EUROPE" ове зиме ниједан једини текст о Европи, искључиво пишу само о USA. Очигледно да нема ништа паметно ни да се напише, мада и прошлих година је било слично али је било текстова...

Van mreže man

• **
  • Vratiće se zime kad se desi kolaps AMOC-a!
« Odgovor #12566 poslato: juče u 22:11 »
Nema prave zime nama bez hladnoće iz majčice Rusije. Sve drugo je samo palamuđenje.
Od februara se ništa ne očekuje 99%, u pravu je Miloš.
I dalje mislim da modeli ekstra predviđaju ove zime.
Severe pratim, a nemaju šta ni da pišu. Prognoza za Evropu je ove zime lagano predvidiva. Zime bez  :facepalm:

Van mreže Bart

« Odgovor #12567 poslato: juče u 22:14 »
U pravu je Rizbo... Da ne gledamo modele ne bi se razocaravali... Ko praćenje tiketa, takav neki osecaj imam da postalo  :)

Van mreže mareeram

« Odgovor #12568 poslato: juče u 23:36 »
Makedonski meteo zavod je stavio upozorenje, 30-60 cm novog snega, za vikend, zavisi od nadmorske visine.. Nice..  :morning:

Van mreže Danijel-Daca

• *
« Odgovor #12569 poslato: danas u 00:19 »
Makedonski meteo zavod je stavio upozorenje, 30-60 cm novog snega, za vikend, zavisi od nadmorske visine.. Nice..  :morning:

Tu je negde i jug Srbije, pojas Užice / Niš :D
Mislim, voleli bismo mi južnije da je tako...

Van mreže mareeram

« Odgovor #12570 poslato: danas u 01:00 »
Tu je negde i jug Srbije, pojas Užice / Niš :D
Mislim, voleli bismo mi južnije da je tako...

Nek vam je sa srećom!!  :thumbup:

Van mreže Danijel-Daca

• *
« Odgovor #12571 poslato: danas u 01:00 »
Nek vam je sa srećom!!  :thumbup:

Hvala, hvala :D

Van mreže valjevac

• **
« Odgovor #12572 poslato: danas u 10:01 »
Кладионице подхитно да уведу метеоролошки догађај у своју понуду, априлски снег да ће пасти и да неће 1.80/1.80 и Северинино сведочанство такође, можда ова година оде још даље и ту ставити квоте 6.00 ДА и 1.50 НЕ, мислим да су сасвим реалне… сврби ме леви длан а нешто ми говори да пред крај априла иде озбиљан снег 😆

Van mreže Demian

• **
  • Starost: 36
« Odgovor #12573 poslato: danas u 10:05 »
A tek kod nas ova boleština od vremena, Sokobanja inace i leti ima sveze noći, a kamoli u Januaru, u zadnja 4 dana cak 3 puta minimalna temperatura bila iznad 10... Ovo je kao kraj Aprila početak Maja... A ne sredina Januara.
 I da dodam sa još nismo imali ni jedan ledeni dan, a kako stvari toje nema ga ni na vidiku

Na mreži Божидар

• **
« Odgovor #12574 poslato: danas u 11:55 »
Занимљив излаз gfsa

Na mreži Boce

• Moderator
  • Starost: 52
  • Sunce prvo izlazi na istoku!!!
    • Meteo Knjaževac
« Odgovor #12575 poslato: danas u 12:10 »
Božidare, šta ima zanimljivog u poslednjem izlazu?