Čestitke stručnom štabu, igračima, kao i vernim navijačima koji su vodili KK Sneg do pobede, koja nije bila ubedljiva, ali svakako vrlo važna!
Čestitke naravno svima i od mene! Dugo sam vjerovao u makar minimalnu pobjedu svog tima, tek sinoć je naglo počeo da me napušta optimizam, ali eto pobeda je zabeležena.
Osvanulo je divno jutro ovog ponedeljka u Beogradu, selektor KK Sneg-Beograd je veoma zadovoljan što nije završio na VMA kako su neki zabrinuti "prognozirali" u subotu
Sa moje strane čestitke mojim malobrojnim igračima
(tim se jedva sakupio za utakmicu, najveći teret je izneo Gfsović uz solidnu podršku Ikonića) i veliko hvala svima koji su navijali za nas i u trenucima kada se činilo da su nam šanse male.
Bila je ovo velika borba, mnogi navijači su nas napustili u subotu uveče demoralisani ponašanjem Ecmwfovića (koji je doduše imao problem u regiji 500-700hPa ali ga to ne opravdava) i Wrfnmmovića, koja se posle dosta muka završila ubedljivom pobedom KK Sneg-Beograd, jutros u 8h 11cm snega na Vračaru i 12cm na Zvezdari
. Izgleda da je moj motivacioni govor u noći između subote i nedelje pomogao igračima da pruže svoj maksimum a uticaj "džokera" zvanog Subjektivni Osećajčić je bio značajan
Veliki pozdrav i za stručnog komentatora
koji je celokupno zezanje osmislio, meni dodelio nezahvalnu ulogu selektora a nas uveseljavao svojim duhovitim komentarima i time podstakao mnoge od nas da se aktivno uključimo u diskusiju.
Drago mi je da je sneg "dobacio" i do Novog Sada, ako ništa drugo Joe je to zaslužio -bio je među malobrojnima koji su verovali u pobedu mog tima sa 5+ razlike jer je to bio "uslov" da i kod njega bude snega a kao što vidimo tako se i dogodilo (ovde 11-12cm -barem u 8h prema mom merenju, tamo 3-4cm i svi zadovoljni
).