E sad neke ozbiljne stvari, pitaju me ljudi dal podrzavam to ili ne a ja sam izbegavao ovo pitanje jer znam da ce dosta vas da me osudi posto se oglasim ali najlakse je da se osudjuje umesto da probamo da razumemo te ljude, niko od nas ne bira sa kakvi ce afiniteti da se rodi i kakvu ce da ima potrebu da se izjasnjava, ipak ovo je 2018. godina i moramo da naucimo da zivimo sa tim ljudima umesto sto ih osudjujemo, lako je ismevati druge sve dok se to ne desi kod vas u kucu da se rodi osoba sa takvim sklonostima a vi mi recite da li bi vama bilo krivo da tu decu neko diskriminise ili maltretira?
Odgovorite mi samo iskreno na ovo jedno pitanjemozete mene da lazete ali ne i sebe.
Sta biste vi uradili da vam sin sutra prizna da ne voli sneg?
Moram da kazem i moje misljenje. Ja sam protiv svih oblika diskriminacije. Ne bi sigurno ismevao ni svoje niti tudje dete da se rodi kao neko ko ne voli sneg pa ne biras u dvajes prvi vek kako ces da se rodis.... Ne bi mu sigurno rekao e mali ajde mrzi sneg u svoja 4 zida. Ali nosio bih pancir i imao bi plasticne nozeve i viljuske, jeste moje al oce dudari
Ili zamenio u Tehnomaniji za toster.
Svrha ovog posta nije omalovažavanje niti vređanje bilo koga, već isključivo humor i zabava.
Post je inspirisan postom sa stranice Rakiještina na facebook-u samo je tamo sin Bugarin