Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Meteo chat  (Pročitano 1514459 puta)

Van mreže Sofronije

• Starost: 54
Odg: Meteo chat
« Odgovor #3680 poslato: 02. Februar 2018. u 20:28 »
...Inače pre neke dve nedelje sam gledao reportažu iz jednog gradića u Sibiru. zavejani, a vesele se zato što su konačno ugledali sunce posle dva meseca. Eto, svako se raduje onome sto je retko zimi. :)

Rekoh nekad da sam se nekad smejao rodbini iz Rovinja koja je dolazila da vidi sneg kao cudo nevidjeno  :cry: Ipak ljudi moji nije normalno ovo  :cry:  :O

Over and out i jedva cekam da bar zagrmi  :whistling:
"Eeeeee!" NCSKPT 🐝

Van mreže Bart

« Odgovor #3681 poslato: 02. Februar 2018. u 20:34 »

Rekoh nekad da sam se nekad smejao rodbini iz Rovinja koja je dolazila da vidi sneg kao cudo nevidjeno  :cry:
;)  :grin:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=PO5dau3smnk" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=PO5dau3smnk</a>
Padavine u mm u 2024. godini
Januar 31.9; Feburar 10.1; Mart 49.3; April 42.5; Maj 70.3; Jun 82.8; Jul 20.8; Avgust 19.9; Septembar 58.1;
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže Joe

• Administrator
  • Starost: 42
« Odgovor #3682 poslato: 02. Februar 2018. u 20:35 »
Primetio sam da ljudi sa primorja gotovo svi vole sneg. Kod nas je već situacija 50:50. Možda čak ima više onih koji ne vole sneg.

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Van mreže Bart

« Odgovor #3683 poslato: 02. Februar 2018. u 20:36 »
Ma kome ti?  :rools:  :laugh:

Vidi, BSR još ima šanse da vidi neku pahulju u narednih nedelju dana a NSR ništa, njula  :bye: :snowball:

Poistocnice se to taman da upadnete u rupu a sneg mozda dobije Grocka   ;) :grin:
Januar 31.9; Feburar 10.1; Mart 49.3; April 42.5; Maj 70.3; Jun 82.8; Jul 20.8; Avgust 19.9; Septembar 58.1;
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže Direktor

• **
  • Starost: 25
« Odgovor #3684 poslato: 02. Februar 2018. u 20:39 »
Kako neko moze ne voleti sneg? :/Tu beakrajnu belinu koja ulepsava ambijent i odmara ti oci,mozda je 50:50 za toplo ili hlafno,ali za sneg mislim da vecina njih voli

Ne znam za tvoje iskustvo Joe sigurno imas veci uzorak :D
Ciklon Zika(decembar 2018)-41cm

Van mreže Joe

• Administrator
  • Starost: 42
« Odgovor #3685 poslato: 02. Februar 2018. u 20:48 »
Pa i ja tesko mogu da shvatim da neko ne voli sneg, ali eto ima ih dosta.

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

Van mreže Direktor

• **
« Odgovor #3686 poslato: 02. Februar 2018. u 20:53 »
Ima li neko na forumu da ne voli sneg,ne hladno vreme nego sneg?? :)

Doduse vi koji ne volite verovatmo ni ne idete na forum prekoo zime,to samo mi kukavci u potrazi za snegom :D

Van mreže Bart

« Odgovor #3687 poslato: 02. Februar 2018. u 21:02 »
E sad neke ozbiljne stvari, pitaju me ljudi dal podrzavam to ili ne a ja sam izbegavao ovo pitanje jer znam da ce dosta vas da me osudi posto se oglasim ali najlakse je da se osudjuje umesto da probamo da razumemo te ljude, niko od nas ne bira sa kakvi ce afiniteti da se rodi i kakvu ce da ima potrebu da se izjasnjava, ipak ovo je 2018. godina i moramo da naucimo da zivimo sa tim ljudima umesto sto ih osudjujemo, lako je ismevati druge sve dok se to ne desi kod vas u kucu da se rodi osoba sa takvim sklonostima a vi mi recite da li bi vama bilo krivo da tu decu neko diskriminise ili maltretira?
Odgovorite mi samo iskreno na ovo jedno pitanjemozete mene da lazete ali ne i sebe.
Sta biste vi uradili da vam sin sutra prizna da ne voli sneg?

Moram da kazem i moje misljenje. Ja sam protiv svih oblika diskriminacije. Ne bi sigurno ismevao ni svoje niti tudje dete da se rodi kao neko ko ne voli sneg pa ne biras u dvajes prvi vek kako ces da se rodis.... Ne bi mu sigurno rekao e mali ajde mrzi sneg u svoja 4 zida. Ali nosio bih pancir i imao bi plasticne nozeve i viljuske, jeste moje al oce dudari :D
Ili zamenio u Tehnomaniji za toster.  :grin:

Svrha ovog posta nije omalovažavanje niti vređanje bilo koga, već isključivo humor i zabava.  :D :D :D Post je inspirisan postom sa stranice Rakiještina na facebook-u samo je tamo sin Bugarin  :)
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže Stefano

• Administrator
« Odgovor #3688 poslato: 02. Februar 2018. u 21:52 »
Ima li neko na forumu da ne voli sneg,ne hladno vreme nego sneg?? :)
Ja ga volim samo u formi pljuskova. :)

Van mreže Direktor

• **
« Odgovor #3689 poslato: 02. Februar 2018. u 22:04 »
Opet ga volis u nekom smislu,nije da ga ne volis da ga ne mozes pogledati,aa posebno je lep dok pada jakim intenzitetom,sneg dok pada je nesto najlepse svakako

Van mreže Srks

• **
« Odgovor #3690 poslato: 02. Februar 2018. u 22:24 »
Voleli ga ili ne, biti ga neće!  :grin:

Januar 2018. kao 4. najtopliji u istoriji merenja na Vračaru (preciznije, deli 4. poziciju sa januarom 2014. godine):

Van mreže risbo gr

• Starost: 36
« Odgovor #3691 poslato: 02. Februar 2018. u 22:38 »
Voli se zato sto je retkost. Sve sto je retko se uglavnom voli. :grin: Da pada 3-4 meseca u godini i po kalendaru, verovatno bi ga neki i manje voleli..
Ne volim sneg koji se topi dok pada, ne volim bljuzgavicu, niti kad krene da se topi  :D Ne voli se sve sto je sneg  :tu:

Van mreže dejca

« Odgovor #3692 poslato: 02. Februar 2018. u 23:08 »
Zene ne vole sneg nikako i to celih 101%.  :fight: Dokaz je fb, pratim Biljanu Maric i kad ona najavi sunce u sred januara samo se zene onamo javljaju a ja ih zaplasim jednom laznom sneznom bombom, od toga naravno nema nista ali eto mine me zelja barem da napisem. :confused:
:ranting:MRZIM PROKLETO  LETO :ranting:  i zimu u martu i aprilu

Van mreže risbo gr

• Starost: 36
« Odgovor #3693 poslato: 03. Februar 2018. u 10:31 »

Pa dobro,nisu mnogo omanuli,10ak stepeni gore dole  :rofl:

Van mreže Sofronije

• Starost: 54
« Odgovor #3694 poslato: 03. Februar 2018. u 15:41 »
Eto...

Citat
UK SNOW FORECAST Britain set for FOOT of heavy snow NEXT WEEK in COLDEST freeze for decade

Netweather

UK snow: Snowfall will turn heavier and more widespread after the weekend
BRITAIN is facing the most severe winter freeze for almost a decade with more than a foot of snow forecast widely as temperatures plummet to -15C (5F) within days.

Koje tek kockice ovima treba da se slože za 30 cm snega, pa ga opet dobiše...

Izvor: "express",  gb.
"Eeeeee!" NCSKPT 🐝

Van mreže ciklon

• Starost: 40
« Odgovor #3695 poslato: 03. Februar 2018. u 15:59 »
Kod njih nije problem da padne 30cm snega, sta je to za Britaniju.
Pogledajte prognoziranu kolicinu snega za sredinu naredne nedelje, pola Spanije pod snegom, Maroko i veci deo Francuske.

Ali ne brinite nista, evo vesti koja ce sve snegoljupce da obraduje.  :facepalm:
http://www.espreso.rs/vesti/drustvo/220929/meteorolozi-u-neverici-ponavlja-se-februar-2012-i-ciklon-gabor-sa-metrima-snega

Van mreže Kimi

• Moderator
  • Starost: 30
  • Lokacija: Novo Selo,Vrnjačka Banja (za vreme studiranja Beograd,Dorćol)
« Odgovor #3696 poslato: 03. Februar 2018. u 16:15 »
 ^^ ^^ Ja ne vidim neki sneg, niti za London, niti za Pariz, niti  za Madrid.  :grin:

Ostatak gradove Spanije, Francuske isto, poneki samo grad u UK ga ima u najavi. :)
NEVREME NIKADA NE DOLAZI SA JUGOZAPADA !(ovde ??? )

*Znaš onaj osećaj kada u jugozapadnom strujanju oblačnosti vidiš da uveče ili noću seva sa jugozapada ?? NE.......*

Van mreže ciklon

« Odgovor #3697 poslato: 03. Februar 2018. u 17:53 »
 ^^
Posmatrajuci ovu kartu GFS-a ipak bih rekao da ce ga biti u pomenutim drzavama. Narocito ako uporedimo sa Srbijom.

Van mreže ciklon

« Odgovor #3698 poslato: 04. Februar 2018. u 00:10 »
^^ ^^ Ja ne vidim neki sneg, niti za London, niti za Pariz, niti  za Madrid.  :grin:

Ostatak gradove Spanije, Francuske isto, poneki samo grad u UK ga ima u najavi. :)

Kolega Kimi i dalje se nadam da si se samo salio u ovoj poruci.
Sta bih ja dao da je prognoza za Vrbas kao za Pariz sredinom sledece nedelje...

Van mreže Kimi

• Moderator
  • Starost: 30
  • Lokacija: Novo Selo,Vrnjačka Banja (za vreme studiranja Beograd,Dorćol)
« Odgovor #3699 poslato: 04. Februar 2018. u 00:32 »
Pa, jedino se Pariz koliko vidim korigovao. :) TO već liči na nešto, pa bi pojedini delovi Francuske mogli lepo da prođu...

Cirih, Berlin, Prag ništa, Beč nešto traljavo.  Celokupnu Englesku i Španiju da ne pominjem, to što se daje na karti je sve za planine, što i nije neka novost.
NEVREME NIKADA NE DOLAZI SA JUGOZAPADA !(ovde ??? )

*Znaš onaj osećaj kada u jugozapadnom strujanju oblačnosti vidiš da uveče ili noću seva sa jugozapada ?? NE.......*