Miloše, ti si mlad čovek i verovatno imaš mnogo "kraći staž" u praćenju prognoza RHMZa nego ja -sa godinama dolazi iskustvo
pa očekujem da će RHMZ za Beograd za ponedeljak i utorak (mislim da dnevnu prognozu nemaju za period duži od 5-6 dana) da stavi "legendarnu" ikonicu "moguć sneg"
Dakle ako tokom ta dva dana padne veliki sneg ili ako nekim čudom sneg sasvim izostane -njihova ikonica "pokriva" oba slučaja.
Da ovde nije postavljeno upozorenje koje je izdao RHMZ ne bih to ni video, ali pohvalno je da su se ovaj put precizno izrazili o očekivanoj visini snega.
Mnogo puta, dok sam još pratio prognoze "Referentne ustanove sa punom odgovornošću za izradu i prezentovanje prognoze vremena i ..." , stavljali su "moguć sneg" i u situacijama kada su šanse za sneg relativno male ali i kada je bilo maltene sigurno da će pasti značajna količina snega -iskustvo je iskustvo i "čuvena" ikonica je "sigurica"
Iako ovo nije tema "sport" iskoristio bih priliku da fudbalerima Zvezde poželim sreću koju će "zaslužiti" samo ako budu igrali maksimalno borbeno na -12C (do kraja utakmice verovatno i niže) večeras u Moskvi. Imaju dobrog i poštenog čoveka, velikog borca, za trenera (ostale ne želim da komentarišem), nadam se da je uspeo da prenese deo toga na njih a valjda su dovoljno pametni da znaju da u Evropi nema utakmica kakve se viđaju u Srbiji (mislim na "briljantne" pobede naša dva najpopularnija kluba u utakmicama sa "neobičnim" preokretima, isključenjima, penalima... ovo se odnosi na oba "večita rivala").