Ljudi bio sam na nenajavljenoj inspekcijskoj kontroli u mernom mestu Melenci i utvrdjene su nepravilnosti...Odmah je nalozeno da budu ispravljene da se ne koristi lenjir nego onaj metar na razvacenje koji odmah pocinje, moze i kineski, da se skloni gomila snega koja je skupljena tako sto su svi Melencani davali po malo u dobrotvorne svrhe a stoji pored mernog mesta... Osmatracu je naredjeno da to popravi ili ce biti kaznjen
Na brzinu sam procitao sta ste pisali ne secam se ko je sta...
Direktore gde bas nadje u kilometar da se slazu...
Dzo i ja mislim da je tako bolje da se promeni u takmicenje moj predlog je da se prognozira visina snega ali sad me zanma neki predlog za temperature, mnogo je da se u sva 4 dana prognozira za svaki grad...A sa 4 dana su zanimljiva na svoj nacin mislim pon-cetvrtak...
Primedba ciklona na mestu evo i ja mnogo vise pisem u chatu a ne u prognozama jer se razvila diskusija bez nekog opterecenja, znaci pises sta ti padne ne mora objasnjavas da se to moze promeniti, da ne mislis da ce tako biti sigurno itd...
D.i.M.e bas dobro sto si ubacio ja danas trazio na netu al nisam naso sta je rekla...
Profi nedostajao si forumu i clanovima
Znaci dajte predlog za takmicenje kako da izgleda, ja cu upisivati prognoze tako sto cete mi slati poruke, to je cini mi se lakse nego kvote... Znaci siguran parametar je max visina snega u nekom terminu 7 ili 19h, pogodak u cm 2 poena za gresku od +-2cm se dobija 1 poen, za 3-5cm 0 poena 6-8cm -1 poen a za 9-11 -2 poena a za 12 i vise cm -3 poena... Ovo moj predlog a za tempereature ne znam sta da radim mozda samo najnizu temperaturu i najvisu za ceo period a sa druge strane se mnogo ceka? dajte neki predlog