@Kimi @Bart Prognoze za BG su vam bile odlične -i zvanično i nezvanično u gradu je sneg dostigao visinu od čak
1cm (ponegde u parkovima 2cm "bljuzge") dok je u šumi na vrhu Zvezdare bilo 5cm snega u mnogo boljem stanju ali tamo je nadm. visina oko 240m pa su padavine koje su bile manje od onoga što je moglo da se očekuje ipak bile dovoljne za makar 5cm snega.
@profiamater
Да, прав си.
Но, девойката е "лепотица", нали така се казва на сръбски?
Devojka/prezenterka verovatno glasa za "Враца" a mašta o "Монтани", "Кнежа" sa 18cm možda može da prođe (ne znam kakvi su kriterijumi gospođice/gospođe) dok "veliko" Tarnovo (14cm) i nije nešto veliko pa pretpostavljam da "otpada" a o Sofiji ne vredi pisati
Da, Georgi, u pitanju je lepotica
Drago mi je da moj komentar nije sklonjen sa foruma
iako možda nije u skladu sa "pravilnikom"
U Napulju je 9C uz severoistočni vetar 5m/s -prohladno je ali na stadionu je bolje od očekivanja, ima dosta/dovoljno "naših" koji ne štede grla (za sada štede pesnice, valjda će tako i ostati
) -generalno nema problema sa "tifozima" (hmm, ova reč me asocira na tifus) -naprotiv
Skandira se Pavkovu ali on neće početi utakmicu ... možda to nije loše (iako nisam ljubitelj "lika i dela" Stojiljkovića), nekako sam stekao utisak da se očekuje da Pavkov i Napoliju "smesti" bar 2 gola, pritisak na njemu je sada bitno veći nego pre meča sa Liverpulom.
Zvezda nije u najjačem sastavu ali i da jeste svakako ne bi bila favorit večeras...