Popovica ovo ako je tačno sto slusam i citam, ovo je najveći sneg nezvanično od februara 1984. godine kada je zabeležen apsolutni rekord.
Izvor Blic juče oko 10h
"Prema podacima hidrometeorološkog zavoda, visina snega kreće se od jednog centimetara u Velikom Gradištu,
do 58 centimetara, kolika je trenutna visina snežnog pokrivača u Novom Sadu. Nanosi snega u visini od 50 centimetara mogu se videti i u Loznici i na Crnom Vrhu, dok je u glavnom gradu visina snega 28 centimetara."
Sada su se uključili i na Prvoj televiziji i javili da je u centru trenutno preko 50cm, a Mareeram je primetio i da je rts javio da ima u centru oko 50cm. Ne znam odakle im ti podaci??
"Снег у Новом Саду пада већ 30 сати и у граду висина износи око 50 центиметара, али се живот одвија нормално јер га дежурне службе свих комуналних предузећа чисте са коловоза, тротоара и пешачких стаза."
izvor: www.rts.rs
Nije to sad previse ni vazno snega svakako ima previse, ali ako su ove brojke istina, mi trenutno prisustuvjemo snegu koji ce uci u istoriju i o kom ce se dugo pricati.
To mene intrigira. Ako je juce bilo 58cm oko 10h, onda je ova brojka oko 50cm jutros sasvim realna.
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk