Za svaku mogucu osudu je vredjanje i omalovazavanje osobe koja nikoga na ovom forumu nicim nije uvredila niti omalovazila. . . Nekoga mozda treba i da bude sramota. . .
Za one kojima nije jasno i kojima je bitna nejgova lokacija evo :
Rale je rekao da ima 67 godina , covek je Ivanjicanin ,a njegova lokacija "Kao mali pecao u sljivaku" se odnosi na mesto u Ivanjici pored same Moravice,inace u tom "Sljivaku" koji je danas naseljen se i nalazi kuca mojih bebe i dede,i to mesto ste mogli dosta puta da vidite na slikama,ali nikada nisam silazio pored same Moravice
To sto neko nije od svoga rodjenja imao mogucnosti da koristi internet,ne znaci da mladja generacija terba da nekoga proziva ako se najbolje ne snalazi u tumacenju karata,ali primetio sam da se dobro snalazi u tumacenju sinoptickih situacija. .. I ako cemo iskreno on je prvi rekao da nikakvo veliko zahladjenje(koje su mnogi najavljivali pre 10tak dana) on ne vidi i predvidjao je samo kisu,I BIO JE UPRAVU!
Inace znam da su se svi uhvatili za njegov izlet +30 u martu,ali svako ima pravo da kaze ono sto misli,a na moderatorima je da ako se neko ne snalazi najbolje na forumu, da to nekoga uputi u pravu temu,ako je promasio. . .
On se na ovaj forum prijavio pre vise od pola godine,ali nije aktivan,takoreci je pocetnik na ovom forumu,i ne mogu da shvatim takve komentare osoba kojima on moze da bude deda takoreci, uvrede na njegov racun,pogotovu sto se vecina tih osoba u pocetku izletala daleko vise od njega i lupala raznorazne gluposti,mnogi su i iskljucivani sa foruma na nekoliko dana,a neki lupaju i dan danas! Ne znam gde je nestala tolerancija,i cemu ovakvo napadanje,kada covek nikoga nije uvredio,sve se moze objasniti i resiti mirnijim tonom. . .
EDIT: Posto vidim da neki ovde sumnjaju,ja garantujem da Rale nema profile-kloneove,2,3 profila ,niti namerno bilo sta radi,vrsi opstrukciju,niti bilo sta slicno. . . On se covek bavi takvim poslom da mu je meteorologija sastavni deo zivota
I ja se secam onoga clana koji je pricao da radi u RHMZ-u on naravno nema nikakve veze sa Ralom, i nemojte mesati babe i zabe. . .