Ptprince je legenda, ali ne moze on da utice na rad klimatoloskih stanica i na ta osmatrajna i ko zna koliko je gresaka bilo,ne moguce je da svi pricaju o tom snegu od 88 cm
a da se niko ne seca 120 cm 84 nije logicno ,i ne moze sneg od 88 cm biti preko glave ljudima. . . sigurno nije bilo u nametima jer u Iv i nema nikad skoro nameta,a i svuda je bio toliki, to je nesto nezapamceno ljude su otkopavali iz kuca,,mozda je neko greskom upisao 88 umesto 188 cm jer je i mom dedi bio preko glave sneg. . . A koliko se puta deasvaju greske sitne ali na kraju ispadnu krupne i odu u ARHIVU I NA STANICI u BG-u koje PROFIAMATER redovno primecuje i konstatuje,arhiviraju se pogresni pa cak nekad i ne postojeci materijali koje je neko greskom obajvio i odredjenom terminu i tako je arhivirano. . . MIslim da vecina taj posao osmatraca ne radi sa nekim intresovanjem i entuzijazmom . . .
Tako da ja mnogo vise verujem ljudima,i nadam se da ce neko nekako pronaci neku sliku ili snimak iz 16 ili 17 novembra 81 godine iz ivanjice( mislim da to nije ne moguca misija)a snimci postoje 100 % u arhivi rts-a ili
cacanske televizije ako je tada postojala, a spreman sam da dan i novcanu nadoknadu ko u tome uspe. . .
I ja znam da je 100 % tacno i svako ko dodje u Ivanjicu i cuje sta ljudi pricaju kada ih pitate konkretno za najveci sneg u zivotu i koliko su to autenticne price i koliko se poklapaju shvatice da je 100 % tacno,ali sve moze i da se proveri,ali to mogu samo ljudi koji imaju pristupa odredjenim arhivama. .