Ja sam u pocetku mislio da je KOpaonik veci od Golije pa je neko rekao da je kop 12 000 ha a ja sam rekao da je Golija 100 000 i pomisio sam da je Golija veca. . . I od pocetka sam govorio da se ne razumem u to,i pitao sam ljude i na kraju smo razresili i rekli da je kopaonik veci duplo i sta sada nije jasno. . . NIkada nikoga nisam ubedjivao da je Golija veca. . .
O snegu 81 vise necu trositi reci. . .
A Raspravka se ovde vodi da je najsnegovitiji kraj odjednom postala neka planina na severoistoku,i neko petrovo selo,koje ne postoji u meteo godisnjacima. . . i onda sam morao da argumentujem. .. . I naravno moram da demantujem da Ivanjica ima samo 50 dana sa sneznim pokrivacem u proseku. . . Znaci ja ovde iznosim agumente,sta treba da cutim dok neko iznosi netacne podatke ?ne razumem,bez ikavog pitanja ljudi iznose podatke o Ivanjici koji nisu tacni i ja treba da precutin,stvarno ne razumem
Ja iznosim cinjenice a onda neko pominje neko brdo,pa se pominje severoistok pa 50 dana,ja sve to moram argumentima da demantujem jer necu da dozvolim da prodju neke neistine ,kako moze nesto na istoku biti snegovitije od jugozapada moze jedne godine,dve) ali ne u proseku. .. da nije snegovitije i od orjena. . .
Prica je pocela o 81 da bi se rasirila na milion razlicitih tema na koje ja moram da odgovaram. . .
Ajde sanjin reci (izuzimajuci 81) sta ti nije jasno(kada mi neko 5 puta kaze da namet nije isto sto i sneg( ja 5 puta moram da pokazem sliku i slike koje dokazuju da to nije namet,sta tu nije jasno. . . moram da dokazujem na koji nacin je Golija prosle sezone dobila 3 metra snega(koje za vas nisu senzacija) moram da podsecam na decembra i na januar i na februar i na dve reportaze koje postoje da mi mi neko poverovao u ono sto govorim,moram da upucujem ljude(a to se sve dogadjalo prosle godine)
Onda mi neko kaze da Ivanjica mora da dobije 2 puta vise padavina od pozege da bi imala 1,5 m 2 m snga,onda j a moram da doakzujem da je prosle i 2009 imala 3x vise padavina u jednom danu od POzege i 2 puta vise od Kopaonika i od Zlatibor ai od Sjenice. . samo da bih vam dokazao,za sve postoje podaci na forumu. ..
Onda moram da ponavaljam 84 i sve to izgleda kao neko doakzivanje koliko snega moze da padne u Iv,a ja ustvari samo dajem odgovore na vasa pitanja,i nista vise sem 81 novembra nisam imao nameru da pomenem. .. ali vi trazite to. . . i sta je sada problem
Vi razite dokaze jer neverujete,i j aonda moram da dokazujem i ne vidim problem u tome. . .
Ja nista ne izmisljam(a stvano niakda ne lazem) jer tada nisam bio ni rodjen,ako neko izmislja onda izmisljaju moji roditelji otac majka,bab deda,Rale i svi ivanjicani koji su to doziveli,a ja samo prenosim njihove lazi. . .