"Radojičić je kazao za TV Prvu da je prognoza meteorologa bila nešto drugačija, odnosno da je očekivano manje snega"
Evo za kolegu profesionalca iz RHMZ-a, čisto da zna da kritika nikada nije usamljena
Lepo je to gospodin gradonačelnik rekao ... (makar što se tiče prognoze, za onaj deo da rađani treba da koriste "alternativan prevoz" nisam siguran da sam raumeo).
Očekivao sam da će danas "najave" RHMZa biti preciznije ali aktuelna najava je daleko od precizne:
Среда 24.01.2019. у 11.20h
Облачно са снегом слабог и умереног интензитета.
Најава је за период
од: 11:20 24.01.2019. до: 13:20 24.01.2019.
Po ovome deluje da će tokom dva sata u celoj Srbiji padati slab i umeren sneg a lako može da se proveri u kom delu Srbije još ima umerenog snega a u kolikom delu sneg ni ne pada...
Ipak, gotovo sam siguran da će posle najave manje količine snega od one koja je pala u Beogradu (oko 16mm vodenog taloga je "donelo" oko 15cm snega u gradu) i stidljive najave da će petak+subota možda doneti malo više, RHMZ "izaći" sa najavom zaista bitne, velike nove količine snega -npr. 25-30cm novog...
ozdrav onima koji prate šta ovaj "amater koji nema bitna posla i koji je slučano "nabo" jučerašnju temp." piše na ovom forumu zajedno sa "nekim koji piše slično meni" i nekim koji je "kao meteorolog i lupeta o klimi BG"!