Ja sam na 310 negde i ima snega ali nije to to
Ma ja to gledam relativno u odnosu na BG i okolinu. Ja sam na NBG i imao sam 0-1 cm snega, dok je kod mojih, koji su na Zvezdari, bio vrhuhski zimski ambijent - vrhunski u odnosu na ambijent koji je bio na Novom Beogradu.
Po Joe-ovm fotkama rekao bih da je ista situacija sa ambijentom na Fruškoj Gori u odnosu na Novi Sad.
Poenta priče je da makar za forumaše koji imaju neko brdo ili planinu blizu nije neki problem da dožive zimski ambijent bez obzira da li kod njih ima snega ili je padala samo hladna kiša na graničnim temperaturama.
Čak i tokom zime 2019-2020, kada je prvi sneg u BG-u pao tek krajem februara, nekoliko puta pre toga imao sam zimski ambijent na pola sata-sat vožnje - nije me mrzelo da sednem u auto i da se provozam do Avale, Kosmaja ili Divčibara i sebi napravim zimski ugođaj tog dana.
E sad, ja nisam pravi zimoljubac, volim brzinski zimski ambijent, ne volim kada se sneg razvlači po 15 dana - u gradu to nikako više nije lep ambijent. Kapiram da pravim zimoljupcima verovatno nije to to kada pravog zimskog ambijenta nema kod njih već moraju da idu na obližnje brdo/planinu da bi uživali na snegu.