Има ту од свега по мало, најреалнији разлог је сујетни од стране људи који су за то плаћени а да притом као покварене грамофонске плоче врте исте приче у круг. Типа дугорочне прогнозе где се наводе само некакви просеци, топлији и хладнији периоди, старе отрцане фразе итд
Lepo rečeno Risbo. Kako vreme prolazi sve je gore i gore. Podele u društu su metastazirale u svim pravcima, pacijent polako ide ka komatoznom stanju. Ako nisi naš onda si njihov, ako nemaš diplomu ne vrediš ništa, bogati-siromašni, po školama haos, nezainteresovani nastavnici, đaci još više. Nama treba jedan veliki reset. U narednih par godina veštačka inteligencija preuzeće većinu poslova, a mi pričamo o sujeti, podelama, tužakanju. Pa ovu našu nauku će AI da pojede za godinu-dve.
Najpozitivnija stvar u meteorologiji u našoj zemlji nastala je upravo ovde osnivanjem ovog foruma, a ne na fakultetima. Mi smo svi odrasli na ovom forumu učeći zajedno i dajući sebe maksimalno. U početku naravno više, kako je prolazilo vreme i mi smo postajali ozbiljniji i većini su se promenili prioriteti, što je svakako normalno i očekivano. Ne zaboravite forum ove godine slavi punoletstvo . Da li možete da zamislite da je prošlo 18. godina. Meni je samo žao što nema nove generacije da nas malo odmeni, ali kao što napisah uskore neće ni morati.
Meni je ovaj forum dao sve i naučio da znanje ne treba čuvati za sebe nego ga nesebično deliti sa drugima. A pre svega nove prijatelje.
A što se tiče prognoze, ja ću pisati i dalje, svidelo se to nekom ili ne. Ovaj slučaj sigurno neće da me pokoleba. Svoju misiju sam ispunio, ostala su neka dela iza mene. Au, ovo kao da je neki političar smislio.
A ovi sujetni neka vide gde su pogrešili. Mada, to će na žalost teško ići.
Da ne patetišem više. Dobro me znate, nisam neko ko piše memoare.