Čak 57 tropskih dana u Beogradu
I faking 3 u Smederevskoj Palanci...
Nijedno od navedenih leta meni licno nije bilo "ekstremno" "strava uzas i ostalo" ... 35C je skroz ok temperatura....
Zime su odvratne, jesenje, i tu je taj prosek... ali barem da je leto toplo nego je i ono bzvz... Poslednji put sam spavao bez pokrivaca, potpuno go jos 2017 cini mi se...
a sto se "duvanja" tice, interesantno kako se ovakve price/tekstovi (b92 propas' od medija - propagandno glasilo vlasti, 0 kredibiliteta) se javljaju u paru sa "subvencijama" za elektricne automobile i slicno... Sto bi rekli nekad u "Poletarcu" ... "Ih, ta nemojte kas'ti!"
Evo nesto bar zericak kredibilnije od kanalizacije zvane b92,,,
https://www.theepochtimes.com/article/two-princeton-mit-scientists-say-epa-climate-regulations-based-on-a-hoax-5460699edit:
Dok ne vidim resenost da se resimo plastike koje je btw od nafte jel'te, ne verujem apsolutno nista od toga, tj, sve to vidim kao super "priliku" na se namazemo love i nasisamo vune od ovaca... dotle... "ta' ma'ni ga Mito..."
ps2:
Da ne pominjem ekoloskog "maga" Dzona Kerija... sirota Greta ima vise kredibiliteta od bagre kao sto je Keri i ostatak ekipe... naravno da se klima menja, ali lopovi i licemeri ostaju za sva vremena.