Dok druga godišnja doba mogu da omanu, posebno zima, leto je sigurica, znaš da biće 2/3 jača toplotna talasa ali poslednjih godina mislim da nismo imali ništa poput ovog sada, posebno u dužini trajanja.
Ne bi bilo ni prirodno da u Julu budu 20/25C, nek istera svoje sad kad mu je vreme 👍
Meni je bar istog ranga kad neko leti priželjkuje 40+ i kad neko zimi priželjkuje mraz od -20/25C..
Sve ste dali Sofroniju, a onom Milanu koji bi želeo celo leto bez kapi kiše i sa preko 35C nikakav parametar za vrućinu Dajte još neki predlog
Neee... 35-37 je bombona... desetak, petnaest dana po mom ukusu... i zima -15 do -25 u istom trajanju posle snega od 15 cm...
42 je naravno gadno, to sto ja podnosim je drugo, ali drugi ljudi najverovatnije ne... tako da ja uvek tipujem na taj letnji raspon od dva stepena (35-37)...
@David: inace meni strasno ide po mozgu ekipa koja drlja po katastrofi samo tako trpajuci lovu u dzepove... Znas, kad bi samo zericak toga bio kako drndaju, imali bi africki pomor, milioni bi bili zbrisani, Zemlja Franje Josifa bi bila kao Menhetn... dokle god elita kupuje zemlju pored obale mora, a znamo da ce mora da nas podavi samo sto nije, onda ne da ne verujem, nego mislim da se oni strasno dobro zajebavaju dok mlate po marvi svaki dan...
Sto bi rekao Stalone... "Bring it on, bring it on...
"
inace Sofronije toplotna skala pocinje na 44.9 i ide do "novo-stvarnih" 55... nemoj da me ubacujete u te nerealne i davno prosle tabele - hocu samo "novo-normalno"