Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Meteo chat  (Pročitano 1703022 puta)

Van mreže dejca

Odg: Meteo chat
« Odgovor #12780 poslato: juče u 20:48 »
April ide iz krajnost u krajnost, kada se probudi severna afrika ide 30c. samo tako.
A ovaj put kontra, mrak i mrak, hladno u nedogled. - 5 u aprilu se ne dešava često, klimatisi imaju lastare po pola metra to će sve da se smrzne. Neke od saksijskih biljaka istrune od ove vlage i hladnoće. Pčele ne lete a višnja i šljiva u cvatu, ako ih mraz ne ubije nema ko da ih opraši, munilija njoj i te kako odgovara ovo vreme. I tako, ovo vreme svima će doneti minus, sa većim cenama na pijaci.

Sent from my SM-S721B using Tapatalk

:ranting:MRZIM PROKLETO  LETO :ranting:  i zimu u martu i aprilu

Van mreže Demian

• **
  • Starost: 36
Odg: Meteo chat
« Odgovor #12781 poslato: danas u 01:52 »
A da li ove automatske stanice mere i zagađenja? Video sam da je Google maps uveo novinu, novi sloj koji pokazuje kvalitet vazduha... I sada zanimljivo cela Evropa se zeleni,a Srbija crveno žuta.... Sad znam da posto ovde nema stanica, da oni nekako to računaju sa podacima od najbližih stanica... Ali nema smisla da moje selo pored Sokobanja sada u proleće bude zagadjenije od Pariza Londona.