Srbine, noćas si "dežurao" i slao izveštaje o snegu ali večeras te nema -hajde javi nam visinu snega u Ivanjici (i eventualno na Goliji) pa da ti "dodelimo"
Slikao sam po Ivanjici sa mobilinim,cije su slike inace kvalitetnije od ove kamere-"aparat". . . napravio sam dosta slika, USB mi je bio na poslu i zamolio sam jednog lika da mi ga pokupi posto mu je usput. ..
medjutim covek mi je doneo onaj mali deo,koji se ubacuje u struju i gde se ubaci USB kada se puni telefon
kakav mozak
a usb ostao. . .
Tako da cu ja sutra ujutru tek kupiti usb i napraviti reportazu,ne vredi mi,iznervirao sam se al sta da radim
. . .
Ovde i u Banji ima još više snega nego u Kraljevu..ali dobro,nemamo mi ni pravo da se javljamo jer je i nas Ivanjica prešišala sigurno po današnjem snegopadu.Samo se čeka kolega Srbin sa izveštajem.
Inace u Ivanjica ovoga puta nije presisala
Ja sam pre nego sto sam usao u kucu izmerio na 3 mesta i visina snega je bila sa starim snegom,koji se slegao i novim od 35 do 40 cm ,kasnije je napadalo jos 3 do 5 cm na ociscenoj podlozi ,ali se verovatno i slegao na pokrivacu. ..
napravio sam i 3 fotke sa ovom aparat-kamerom bzv ne znam koliko vam znace ali eto,sutra reportaza. . . mozda ce na slikama sutra izgledati da ima malo vise snega ali ja sam merio na tri potpuno razlicita mesta i to je ta visina 35-40 cm
sutra slike i iz grada i jos dosta slika. .. trebalo je veceras ali imam posla sa dbl. . .