Ja ,dobro ,,,evo ja bi sada da korigujem na 1 cm u Bg ..
Sto se tice cm izgleda da je to stvar matematike i ranog ustajanja . Meni dan pocinje u 6 h pa sam tako dosao do tih 15 cm... 8 x 2...
Gde je obilan sneg u Podgorici za koji je potrebna lopata i sta je autoritativno u tvrdnji da ce to biti kisa..Ujutru saberite kolicine padavina pa..Mislim verujem da ipsada autoritativno kad se kaze ne toga nece biti ali tto nije do mene vec do onih koji upravo tvrde suprotno...
Ako ti kazes 10 cm a ja kazem 3 cm zasto je moja tvrdnja autoitativnija od tvoje osim ako ne mislis na ono mozda ,voleo bih ili nadam ,se jer to je samo odklon koji nema svrhu kad se pominju brojke..
To je kao kad se kladis na nesto i ulozis novac i dok ulazes kazes nadam se da cu dobiti...ili nadam se da cu biti u pravu..
Mislim ,stvaro mi je bezveze da stalno ispada da nesto pametujem i da se "prepirem" jer je ocit generacijski jaz ,sto je i normalno i ako ja to tako poimam ne vidim nigde problematiku da to tako vide i ostali...
Pratim veceras radar jer ako sneg pada odgovara mi da to bude 10cm a ne manje i ono sto vidim je brz prelazak sa malo padavina.. Da je drugacije dole kod Srbina bi od 16h do sada bilo vec nekih 25cm snega ali ocito je da to nije taj kapacitet...
Videcu ujutru sta je ko napisao jer sada valja pocinuti ali nema tu volumena...