Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Februar 2013.  (Pročitano 60195 puta)

Van mreže worm

• *
Odg: Februar 2013.
« Odgovor #20 poslato: 27. Januar 2013. u 20:56 »
ljudi moji, sve je to u domenu SF filmova.... vidite da ne mozemo dati prognozu za 48h a kamoli za tamo 100 i neki sat... treba malo uzivati i u ovom lijepom vremenu i ''hladne'' glave docekati sledeci vikend i vidjeti sta ce nam donjeti taj ciklon...  si se cikloni kao i sto sami znate preko Alpa razbiju i razrijede a kod nas dodje neki isprdak od zime... te skandinavske ciklone nista bitno ne donesu... za sad ima sunce to je sigurno a do vikenda cemo promjenimo jos hiljadu misljenja...

Van mreže srdjandj

• *
  • Starost: 26
« Odgovor #21 poslato: 27. Januar 2013. u 21:17 »
definitivno ova zima jos nije gotova

Van mreže srdjandj

• *
« Odgovor #22 poslato: 27. Januar 2013. u 23:23 »
trebalo bi da sredinom februara dodje do prodora hladnog vazduha sa severa i da srbiji donese 10 do 15 cm snega

Van mreže zec

« Odgovor #23 poslato: 27. Januar 2013. u 23:25 »
Gde si to video?

Van mreže Медо

• Starost: 29
« Odgovor #24 poslato: 27. Januar 2013. u 23:27 »
trebalo bi da sredinom februara dodje do prodora hladnog vazduha sa severa i da srbiji donese 10 do 15 cm snega

Озбиљно, а какво ће време бити у марту, има ли шансе за 30 степени?  :rofl:

Van mreže srdjandj

• *
« Odgovor #25 poslato: 27. Januar 2013. u 23:29 »
na accu weather

Van mreže Медо

« Odgovor #26 poslato: 27. Januar 2013. u 23:31 »
Јој људи маните се тих сајтова који су без везе, било би боље да нешто напишеш у Актуелним временским приликама, него што ту лупаш глупости и да ставиш локацију  ;)

Да не буде офф: Од среде осетно топлије са температурама око 10 степена,чак је могућ, од викенда могућа промена времена, али ништа специјално, толико за сада.

Van mreže srdjandj

• *
« Odgovor #27 poslato: 27. Januar 2013. u 23:36 »
to sam samo uzgred pomenuo u svakom slucaju verujem da ce biti jos jednog sneznog talasa

Van mreže zec

« Odgovor #28 poslato: 27. Januar 2013. u 23:44 »
Nemoj da se ljutiš,ali prvo unesi lokaciju,malo procunjaj po forumu,nauči da tumačiš karte,meteograme,nauči sve osnovne stvari o ciklonima,anticiklonima,frontovima itd.Kada to naučiš verovatno će ti dosta stvari biti jasno..moći ćeš da daješ svoje stručno mišljenje na osnovu raspoloživog materijala.Ovako je glupo da se tema trpa, da ne kažem, glupim porukama.
Ja ove nove članove ništa ne razumem šta žele reći.Tako da i za tebe i za ove ostale nove važi ovo što sam napisao.Naravno,i ja kada sam došao ovde prošle godine u ovo vreme samo sam budalaštine pisao,ali vremenom se to izmenilo. :) :)

Van mreže Srbin

• Starost: 33
« Odgovor #29 poslato: 27. Januar 2013. u 23:51 »
Malo ozbiljnosti,mogli bi i moderatori da se ukljuce,postoje i teme zima 2012/13 za raznorazna razmisljanja i prognoze

Inace vec ulazi u 7 dana,misilm da konacno postoje dobre sanse da se ciklon sledeceg vikenda, tako postavi da bi jugozapad Srbije profitirao i prosao najbolje od predela bivse juge. . .

EC nazalost slabiji ali zato GFS odlican,bice jos puno promena izgleda

trenutni mete(oro)gram za Ivanjicu

Van mreže Vladimir

• Starost: 31
« Odgovor #30 poslato: 27. Januar 2013. u 23:53 »
Mora da postavim ovo,jeste da menjaju pricu iz izlaza u izlazi,ali ovu u bas velike razlike,od nicega do zatrpavanja. :rofl:

Preduhitrio me Srbin

Van mreže slobopfc

• **
  • Starost: 45
« Odgovor #31 poslato: 28. Januar 2013. u 00:03 »
Malo sam promasio temu ali zatekao sam se ovde, pa rekoh da prokomentarisem GFS 18z od 192 do 384 h. Tokom celog perioda daje padavine samo ima jedan mali prekid. znam da je to daleko, ne mislim ja da ce tako biti. Voleo bih neko iskusniji da mi kaze jel to moguce uopste i da li su jos nekad videli takav izlaz? ja nisam. Znam da ce 00z vecinu toga da obrise.

Van mreže Stefano

• Administrator
« Odgovor #32 poslato: 28. Januar 2013. u 00:07 »
oladite sa špekulacijama u ovoj temi.
@novi članovi: to za 30 stepeni u martu i sneg sredinom februara ovde

Van mreže Sic

• **
« Odgovor #33 poslato: 28. Januar 2013. u 09:15 »
Malo sam promasio temu ali zatekao sam se ovde, pa rekoh da prokomentarisem GFS 18z od 192 do 384 h. Tokom celog perioda daje padavine samo ima jedan mali prekid. znam da je to daleko, ne mislim ja da ce tako biti. Voleo bih neko iskusniji da mi kaze jel to moguce uopste i da li su jos nekad videli takav izlaz? ja nisam. Znam da ce 00z vecinu toga da obrise.

Obrisace ne brini, toliko unapred modeli samo prikazuju tendencije vremena a ne tacne podatke.

Van mreže srdjandj

• *
« Odgovor #34 poslato: 28. Januar 2013. u 11:36 »
WRF kaze da ce oko 3 i 4 februara biti obilnijih padavina u srbiji verovatno snega

Van mreže Srbin

• Starost: 33
« Odgovor #35 poslato: 28. Januar 2013. u 11:42 »
Ne mogu da verujem da ce o5 sve (tj glavnina) izgleda zavrsiti malo zapadnije  OMG sta je sa ovom zimom   :doh:

Izgleda da se uspostavlja opet takva tendencija po GFSu , EC nisam ni gledao samo sam pogledao gotovu prognozu za Iv padavine samnjene jedno 6x

Van mreže djuki77

• *
  • Starost: 47
« Odgovor #36 poslato: 28. Januar 2013. u 11:48 »
GFZ 6z dobar...od 4.2 ulazimo u hladniji period od desetak dana sa potencijalno ledenim danima, umerenim mrazevima, i tri talasa padavina. Prvi malo kise i sneg, zatim dosta snega, i onda jos jedna tura sa snegom. Menjace se to jos puno ima vremena. Ono sto nije dobro je da je hladan vazduh u uskom pojasu bas preko Srbije. Tako da ako se pomeri malo levo-desno, moze se opet desiti da budemo u toplom sektoru...Nadajmo se da nece, ovoga puta...

Van mreže srdjandj

• *
« Odgovor #37 poslato: 28. Januar 2013. u 12:03 »
EC kaze da ce se hladan vazduh  sa severa i severozapada spustiti u srbiju izmedju 4 i 5 februara :D

Van mreže Vukan

• *
« Odgovor #38 poslato: 28. Januar 2013. u 19:03 »
kakvo je ovo zatrpavanje ljudi???? :D
« Poslednja izmena: 28. Januar 2013. u 20:08 Kosovska.Mitrovica »

Van mreže Akineki

• *
« Odgovor #39 poslato: 28. Januar 2013. u 19:45 »
Ja bi da umetnem sliku ali sam izgleda glup.... izvinjavam se za off,
Hteo sam samo neko da mi prokomentarise GFS METEOGRAM za Beograd, posto po onome sto vidim, mrka kapa sto se tice nekih padavina (odnosno vrlo mrsavo) za period posle vikenda