Prema synopu visina snega u Valjevu je cak 15cm
, samo je Pozega blizu sa 14cm. Moram priznati da nisam ocekivao ovoliki pokrivac u ovom terminu merenja. Komsijska Loznica 0cm, hahahaha
. Da kazem da su cuveni osmatraci, ciji kriterijum za umeren sneg je verovatno neka epokalipsa, samo u jednom terminu stavili umeren sneg a palo je 15cm za 12 sati i to na zagrejanu podlogu
. I dalje pada umeren sneg srednjih pahulja, temperatura sisla u minus. Sad sam stigao iz setnje predivna je priroda, sneg se primio i po ulicama. Putari za sada slabo ciste.
U Beogradu je tokom popodneva neprekidno padao sneg, uglavnog umerenog intenziteta (povremeno je bio nešto slabiji) uz temperaturu koja je na Vračaru bila u blagom plusu (od +0.1 do +0.4C) a u višim delovima grada u blagom minusu.
U Valjevu je od 7h registrovano čak 15mm padavina uz zvaničnu visinu snega 15cm u 19h.
Pohvale članu Ljubostinja koji je odlično najavio značajan/najobilniji sneg u njegovom kraju
Sad sam video poruku, hvala profi na pohvalama. Bio sam siguran u snegopad danas, kao sto je i Boce znao da kod njega nece biti nekog znacajnijeg snega i pored modela. Svako zna za svoje mesto najbolje :-*