Odlicne slike
Lepe slike prvog snega danas južnije od mene. Prvom snegu se uvek najviše obradujem makar i na slikama. I za mene totalno neverovartno i veliko iznenađenje da Loznica ne dobije ništa pored Valjeva koji je apsolutni pobednik danas.
Ne mogu da se slozim sa tvojom konstatacijom da je Valjevo apsolutni pobednik danas iz prostog razloga sto je : u Sjenici od jutros palo 18 cm novog snega,ukupno 20 cm
Na Zlatiboru palo 15 cm novog snega
i Pozegi gde je palo 14 cm.
Ja sam u Ivanjici izmerio 17 cm(ali to nije 100% sigurno jer sam merio na brzinu i u mraku)
Evo nekoliko mojih slika na brzinu iz Ivanjice,gde sam ja samo na jednom mestu izmerio 17 cm(p ane treba uzimati zdravo za gotovo( izmericu sutra na jos par mesta
Vidljivi tragovi guma i problemi na neociscenom putu
SNeg je ubrzo posto sam sisao u dolinicu,prestao da pada
Slatke muke,ciscenje snega ;D
Problemi na drugom putu,lako uocljivi,prilikom povratka
na kolima,koja su ceo dan parkirana kao da ima i vise snega nego na travi...
Tek po prestanku padavina 3,4 ulice i raskrsnice u samom centru su ociscene i to prilicno dobro,moram reci...
A cistac je mene prolazio i skrenuo desno uzbrdo,u onu ulicu u kojoj je bilo problema tako da ce i ostatak Ivanjice verovatno nocas dobro ocistiti...
EDIT: Ponovo jE krenuo konkretan umeren sneg,A bogami radar je prilicno obecavajuci za nastavak veceri