Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Muzika  (Pročitano 323902 puta)

Van mreže Transmat

• **
  • Starost: 45
Odg: Muzika
« Odgovor #360 poslato: 05. Decembar 2007. u 17:14 »

Van mreže Stefano

• Administrator
« Odgovor #361 poslato: 06. Decembar 2007. u 04:20 »
Kako dobra balada... upravo slusam Ricky Martina i pesmu Perdido sin ti... da li ona u ove sitne sate zna da me je ova pesma podsetila na nju... i da cu na nju misliti cele noci... tako mi nedostaje :(

Van mreže TRSTENIK

• TRSTENIČKI BAROMETAR
« Odgovor #362 poslato: 06. Decembar 2007. u 08:22 »
Da, odlična balada.
Evo, ako još neko hoće da posluša:

Miloše, ja sada (opet) odslušao i pogledao ono što smo slušali ( i gledali !) noćas u mom caffe-u "Amerika" u Trsteniku...Svake večeri tamo imamo po koncert legendi, a sinoć je baš bilo veče "Pink Floyd-a"...
Otuda mi je još draže da sam sada na MeteoForumu sebi ponovio ovu temu, a tamo negde,u "Americi" mojoj, trsteničkoj, slušao "Još jednu ciglu u zidu"... "Dark side on the Moon"... "Meddle", "Money", "Wish you were here"...Svojstveno mojoj generaciji... Hvala za svojevrsnu reprizu jutros, dobri čoveče  :D

Van mreže Brandzi

• **
  • Starost: 43
« Odgovor #363 poslato: 06. Decembar 2007. u 09:18 »
Srce nije kamen - Tose Proeski
Zivot je lep, samo ga treba znati ziveti...

Van mreže Joyss

• *
  • Starost: 42
« Odgovor #364 poslato: 06. Decembar 2007. u 09:32 »
Pozdrav za Backu Palanku!
Napokon neko ko slusa Ok muziku.
Veliki sam fan Block out-a jos od 95 godine.

Block out -   Majdan,Najduzi je poslednji sat,Vezi me, Raskorak,Tri korne penal...

Ja sam u stvari prvo "otkrila" album "San koji srecan sanjas sam" mislim da je bila '96 god. i onda sve ostalo.... Tako da mi je taj album baš prirastao srcu :)

Van mreže Joyss

• *
« Odgovor #365 poslato: 06. Decembar 2007. u 09:35 »
Prvi put sam slusao Block Out na nekom koncertu godine 97-98. Performans je bio ekstra ali kasnije mi nisu nesto legli. Sta vise, mislim da je i Joyss tada bila na istom koncertu...

Jes, Bodo, bejasmo zajedno!  :ziveli:
I stvarno je šteta što se više ne održavaju koncerti godine...  :(

Van mreže Joyss

• *
« Odgovor #366 poslato: 06. Decembar 2007. u 09:49 »

...
a životni break sam napravio kada sam u 8. razredu kupio CD Beatlesa i uvjerio se šta je prava muzika.
...
Kao gitariste:
Marc Knophler

E za Beatles-e ti šaljem jedno veliko  :respekt   

Marc Knophler inače nastupa u BG, 10.06. Ulaznice su 1900-2500din

Van mreže JUBIMA

« Odgovor #367 poslato: 09. Decembar 2007. u 15:33 »
pa od beatlesa mi je najlepsa Misel,mada nikada nisam slusala beatlese ludela sam za Dzonijem Stulicem usputno slusala neke tada demo bendove kao sto su direktori, ateist rep,obojeni program a od stranih The Cult,sada nista oredjeno pustim neku radio stanicu i mjuza ide.............

Van mreže Transmat

• **
« Odgovor #368 poslato: 09. Decembar 2007. u 16:33 »
pa od beatlesa mi je najlepsa Misel,mada nikada nisam slusala beatlese ludela sam za Dzonijem Stulicem usputno slusala neke tada demo bendove kao sto su direktori, ateist rep,obojeni program a od stranih The Cult,sada nista oredjeno pustim neku radio stanicu i mjuza ide.............

A sad pustis radio stanicu i slusas sta god ti puste.
Jos mi je teze kad vidim da je neko cuo za tako dobre bendove...
Da su te muzika Obojenog programa i Atheist Rap-a i njihove poruke ''dotakli'' sad ne bi slusala neki dosadni radio..
Nisam ni ovoliko trebao da kazem... (a kamo li jos koliko bih imao komentara)

Van mreže beket

• **
« Odgovor #369 poslato: 09. Decembar 2007. u 20:12 »
A sad pustis radio stanicu i slusas sta god ti puste.
Jos mi je teze kad vidim da je neko cuo za tako dobre bendove...
Da su te muzika Obojenog programa i Atheist Rap-a i njihove poruke ''dotakli'' sad ne bi slusala neki dosadni radio..
Nisam ni ovoliko trebao da kazem... (a kamo li jos koliko bih imao komentara)

ne, ne, treba to pamtiti: u bg-ns bila je sjajna i veoma aktivna scena pre desetak /i vise/ godina... :!:
ne samo ateisti i obojeni program, nego i darkvudi, jarboli, dlm, opo... i jos mnogo, mnooogo drugih...

ni ja sad to vise ne slusam, ali zao mi je ako klinci ne jure te snimke... :(

Van mreže Joe

• Administrator
« Odgovor #370 poslato: 09. Decembar 2007. u 20:19 »
Atheist Rap i Zbogom Brus Li moje omiljene grupe.  ;)
Jutros sam se baš ispričao sa bivšim bubnjarem Obojenog programa u 4 ujutru.  :ziveli:
Mislim da ga i Joyss poznaje.   :D

Van mreže Transmat

• **
« Odgovor #371 poslato: 09. Decembar 2007. u 21:05 »
ne, ne, treba to pamtiti: u bg-ns bila je sjajna i veoma aktivna scena pre desetak /i vise/ godina... :!:
ne samo ateisti i obojeni program, nego i darkvudi, jarboli, dlm, opo... i jos mnogo, mnooogo drugih...

ni ja sad to vise ne slusam, ali zao mi je ako klinci ne jure te snimke... :(

Pa ni ja ne slusam svaki dan stare albume od tih bendova, ali s vremena na vrijeme volim ih poslusati i poci na koncert kad neki bend nastupa.
Ali svakako ne slusam radio (pogotovo ne domace radio stanice) zato sto imam dovoljno izgradjen ukus pa sam biram sta zelim slusati.Kad vidim ko su urednici muzickog programa na radio stanicama,smuci mi se! Sve mediokriteti!
Zamislite Kebru za urednika muzickog programa! To bi bilo nesto!

Van mreže Transmat

• **
« Odgovor #372 poslato: 09. Decembar 2007. u 21:12 »
Atheist Rap i Zbogom Brus Li moje omiljene grupe.  ;)
Jutros sam se baš ispričao sa bivšim bubnjarem Obojenog programa u 4 ujutru.  :ziveli:
Mislim da ga i Joyss poznaje.   :D

Imate vi u Novom Sadu ljude koji su,mogu slobodno reci vise nego umjetnici! Da je samo Kebra ba bi dovoljno bilo, a kamo li Atheisti...  I legendarni Fakir i Z !  :first:  Nikad necu zaboraviti Noise Distruction i njihove zasluge za dovodjene techno kulture u Srbiji. (U Crnoj Gori jos nije to stiglo  :doh: )

Van mreže Transmat

• **
« Odgovor #373 poslato: 09. Decembar 2007. u 21:18 »
Ljudi na ovim prostorima kao da ne zele napredak...  Sta reci o Drzavi u kojoj ce tacno u ponoc za Novu Godinu (ne znam sad na kojem Beogradskom Trgu) pjevati mediokriteti zvani flamingosi!   :glavomozid :pink
Izvinjavam se za jos jedan off topic!

Van mreže beket

• **
« Odgovor #374 poslato: 09. Decembar 2007. u 21:26 »
Ljudi na ovim prostorima kao da ne zele napredak...  Sta reci o Drzavi u kojoj ce tacno u ponoc za Novu Godinu (ne znam sad na kojem Beogradskom Trgu) pjevati mediokriteti zvani flamingosi!   :glavomozid :pink
Izvinjavam se za jos jedan off topic!

:) nije off: rec je o muzici koja vise nije muzika, zabava je odavno obojena u pink, javne manifestacije mejnstrima i ostalih vidova osrednjosti... itd.
ali ne treba se oko toga potresati (jos manje lupati glavom o zid!): ljudi zele da slusaju ugodnu muziku, koja ne opterecuje, ne podseca na lose dane (osim sentimenta), ne podstice bunt... bas kao sto je servirano  :(
i mislim da nije sad muzika kanal za napredak: ono pre sto je bilo - to je za danasnju studentariju istorija /koju ne kapiraju bas, niti zele/... treba nam nesto pozitivno u kulturi zivljenja uopste, ne samo u muzici... /doduse, ne znam gde se to krije, ali tu sam optimista: valjda ce to nesto klinci naci u sebi, ako ne spolja/

Van mreže JUBIMA

« Odgovor #375 poslato: 09. Decembar 2007. u 23:18 »
o transmat ja sada imam jednu malu bebu koja je do sada pevala i iskljucivo njega slusam a radio zbog njega svira jer bebe ne vole spavati u tisini.poooozzzz

Van mreže Transmat

• **
« Odgovor #376 poslato: 10. Decembar 2007. u 00:47 »
 ^^
Ok ,onda mu makar pusti malo klasicne muzike,cuo sam da to dobro utice na bebe :)
Poooozdrav.

Van mreže TRSTENIK

• TRSTENIČKI BAROMETAR
« Odgovor #377 poslato: 10. Decembar 2007. u 02:45 »
završio sam  svoju smenu u 18 h, bio je to ovog nedeljnog popodneva, kao i obično, "čas fin za evergreen", sada me čeka osmatranje realnih podataka u 03 h... Moje "drugo lice u životu"... Čekam sneg, na prelazu, sreda na četvrtak, potom i petak,subotu i nedelju.... Moj GFS tako piše... :!: I REKOH U POTPISU "DOLAZI ZIMA".... DUGA I HLADNA, GARANTUJEM... :hitna:

Van mreže Milosh

• Moderator
  • Starost: 35
« Odgovor #378 poslato: 10. Decembar 2007. u 22:21 »

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=DQ6MrxuAAqc" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=DQ6MrxuAAqc</a>

padavine u januaru 2025:
AMS Miljakovac 18.3mm
prosek (Vračar) - 47.9mm

padavine u februaru 2025:
AMS Miljakovac - 8.1mm
prosek (Vračar) - 43.5mm

Van mreže Joe

• Administrator
« Odgovor #379 poslato: 11. Decembar 2007. u 03:17 »

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=DQ6MrxuAAqc" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=DQ6MrxuAAqc</a>

Miloše majstore čestitam na prvoj vašoj pesmi snimljenoj  u studiju!!    :) Super pesma, super tekst ali neću više da te hvalim da se ne uobraziš.

:band:

SAMO HRABRO DO PRVOG ALBUMA!!  ;)