Bio sam danas na planini Povlen kod Valjeva, odnosno isao sam sa one strane blize Bajinoj Basti, od sela Zarozje, pa kanjonom reke Rogacice, koja se uliva u Drinu, kanjon je kratak ali super, reka je bogata vodom, ove godine..videli su se tragovi strasnih bujica na pojedinim mestima od majskih poplava, ovd eje bilo bas gadno u Maju kazu, sve je nosila reka pred sobom, i klizista su se formiaal..strma su brda tamo, a ima kuca....ova strana Povlena je zanimljiva, uvek sam isao od Debelog Brda pa klasicno na tri vrha Povlena (Mali, Srednji, Veliki), a sada smo se iz kanjona Rogacice popeli na vrh Beden i spustili na prevoj Debelo Brdo, ceo dan je bilo promenljivo oblacno i nije padala kisa, na Debeom Brdu nas je docekala magla..
A u 20:00 kad smo dosli u Valjevo, sedeli smo u restoranu Platani, ljudi moji, krenulo je da seva sa zapada i da grmi nekoliko puta i onda, kada je krenula kisa, ne mozete da zamislite, to je strasno nesto, lilo je kao da neko sipa iz kofe odozgo, i to dugo, lilo, lilo, ne staje, i onda sam u Valjevu viddeo u centru sve pod vodom, sve ulice potopljene.. :o
Do Beograda je lila usput sve vreme, negde kod Lajkovca isto zastoj na putu od vode na istom..
Imali smo extra srece danas na turi da ne porane padavine..
Treutno pada kod mene kod Sajma, umerene do jaka kisa..