Jednostavno mislim da se Radan šali malo sa članovima ovog foruma.
Izvinjavam se za off, ali morao sam da odreagujem, jer ovo sigurno ne nervira samo mene. Ko zna šta sve pomisle gosti koji dođu da pročitaju prognozu.
Potpuno se slazem sa tobom i iskreno se nadam da se covek sali. Ovo jeste forum svih onih koji vole meteorologiju i koji uzivaju u pracenju svega toga, ali je, takodje, izvor veoma korisnih i pravovremenih informacija sto se tice prognoze vremena, najtacnija prognoza za nasu zemlju je ovde i sva upozorenja i najave eventualnog loseg vremena prvo se mogu naci ovde, upravo u ovakvim temama, zaista nije lepo da neko od gostiju foruma klikne na temu da bi dobio informacije i onda naidje na onakve postove. Nemam nista prodiv Radana, svako ima prava da aktivno ucestvuje u prognozama i svim ostalim temama ali ipak, bar osnovni nivo pravopisa je nesto o cemu ne bi trebalo ni da se pise ali, eto, takve stvari zaista upadaju u oci i, uveren sam, vrlo negativno uticu na sve goste foruma.
A sto se tice prognoze, gledajuci karte i yr.no, poslednji EC je spustio malo temperaturu u petak i subotu, pa je sad umesto 9-10 stepeni prognozirano oko 5, videcemo, bilo bi lepo da se takav trend snizavanja temperature nastavi. GFS18Z je dosta slican kao i EC, taj prvi talas padavina u petak i subotu kisa, dok se od nedelje ocekuje zahladjenje i moguc sneg u nizim predelima, i od ponedeljka, 2. Februara maksimalne temperature oko nule sa nizom sekundarki koje bi nam donosile sneg. I jos jedna bitna stvar, postojan blok na Atlantiku dokle god karte dosezu, sto se tice prve dekade Februara ja sam optimista.