Мики ми ко да смо се договорили па смо данас сликали у исто време, иначе сјајне слике
. И ја сам направио пар фотки данас поподне онако из досаде, мада моје нису тако уредне и из неког паркића
. Ево једне жуто-златне липе преко пута моје куће, имали сте прилике пар пуита да је видиде, била је у кадру када сам сликао Cb-ове
, само овог пута у јесењем издању:
Мало сам се пео на таван и сређивао нешто, па реко таман да сликам нешто са крова. Огроман Храст(Цер) иза моје куће коме је лишће скроз потамнело, лишће је готово браон боје и почело је да опада:
Још једна жута липа иза зграде, десно у кадру мало лишћа од горе наведеног храста, само сликано је са задње терасе, није са крова
Већи кадар где се виде 2 липе, једна поред друге
И за крај једна фотка са крова, има пуно великих четинара на Цераку, што ми некада зими када напада снег даје осећај као да сам на неком планинском центру
. Иначе поглед са крова је одличан од југозапада до северозапада(на овој страни), мада моја камера на телефону то не дочарава баш најбоље, ускоро би требало да купим неки фотоапарат па ће и слике бити боље
Иначе, облачно суво и топло вече. Т 12.7°C.