Ево и мене да допуним ову дивну репортажу
. Као што је Мики већ написао, јуче смо ишли у једну шетњу кроз крај и фоткали мало први снег у Бг-у. Мики је већ убацио добар део мојих и његових слика (јер је мени на жалост "исцурела" батерија на фото-апарату којег ми је друг позајмио, па смо се служили његовим), а ја ћу сада да допуним са оним што је било на мом, и што сам још током дана сликао. Па да почнемо:
Први талас снега који је почео у недељу касно у ноћ, или рано ујутру (како коме
). Ухватио се и први тањи покривач, а и улица је одмах побелела јер је Т била у минусу, а и снег био умерен до јак: (мало је мутнија јер је сликано телефоном)
То је што се тиче тог првог снега. Ево и слика од недеље увече, када је почео други талас снега. Ја и Мики излазимо од мог друга који ми је позајмио фото-апарат и крећемо да сликамо. Снег је појачавао током вечери, па је то био умерен снег када смо ми изашли, пало је 2-3 цм новог снега од почетка падавина:
Моја улица
Укупна висина снежног покривача у том тренутку (Од првог и другог таласа снега заједно, јер нисам чистио ауто)
У неком покушају да сликам интензитет падања снега
Баш је вејало:
И ту мени нестаје батерије на фото-апарату, и настављамо да сликамо али са Микијевим фото-апаратом.
После сигурно 2 сата шетње, сликања и смрзавања
, враћам се кући, извадим апарат и реко да пробам да упалим, и пали се на кратко и брзо хватам једну слику испред моје зграде ( са леве стране мој завејани југиша ;D)
Улазим кући брзо да се угрејем, и пошто сам провалио да могу да упалим апарат на 30-ак сек, сликам из стан колико стигнем, па онда после неког времена поново
.
Иза зграде
Завејана тераса
Дува северац и прави страшну мећаву
Предња тераса и јелке под снегом
Узимам касније сестрин телефон и сликам још пар слика из бабиног стана ( стан испод мене)
Још више је завејало
Завејани аутомобили и улица
Силазим у улаз и сликам завејану стазицу и клупу
То је то што се тиче синоћних слика, лепо је било док је све било бело и док је вејао снег.
Одличне слике Милоше и Srks
. Нико није могао да одоли да не изађе и слика ову идилу после ко зна колико времена.