Kakav inteniztet snega je bio ovo jos nisam doziveo,nisam bio pri internetu jer moze neko da mi objasni sta se desilo pa je doslo do ovakve promane jer je ovo veliko izanadjenje snega vec ima 5 cm i samo se slazu.
Primetio sam i ja to za radar videcemo,nece valjda padavine prestati ovako rano.Sta kazu iskusniji clanovi?
Ne znam da li mogu da se nazovem "iskusnim članom" ali evo dve male napomene (nema ljutnje):
1) Kada si ti pisao da nema šansi da padne sneg (čini mi se da si sneg za ovu zimu "otpisao" još krajem januara) bilo je nas nekolicina koji smo govorili da postoje šanse za sneg oko 6. februara (evo, Joe ti je najbolji "dokaz" -kod njega sam zaslužio piće
za prognozu od pre 10 dana) , tako da današnji sneg na području BGa nije iznenađenje (bar za nas koji smo ga manje-više očekivali)
2) Napisao si da je ova zima jadna ili nešto slično (svakako da mogu da se složim sa konstatacijom da je ova zima bila dosta siromašna snegom -zato se i radujemo kada vidimo i 5cm snega kao danas) i da treba odmah da se završi i da počne proleće,
tako da sada ne treba da brineš što je sneg u BGu oslabio -pa ti ga nisi ni želeo, hteo si proleće
Evo malog podsetnika (bilo je i oštrijih i manje "finih" poruka ali te neću ni da tražim, mislim da je neka i obrisana ali nisam siguran -ja sam običan član a ne moderator), poruka je pisana sinoć kada je na forumu već bilo poruka od nekoliko članova (svakako nisam bio usamljen) da svakako postoje realne šanse za sneg u BGu:
Neverovatno je koliko smo baksuzi mi iz Vojvodine i iz Beograda,u celom regionu sneg samo kod nas kisa i ledena zrnca po ko zna koji put ponavljam da jedva cekam da se zavrsi ovo godisnje doba koje je sve samo ne zima.
Pozdrav :-* uz napomenu da bi možda bilo dobro da nekada manje obraćaš pažnju da li će npr. Hrvatska biti "zatrpana snegom" jer ti onda promakne da će sneg pasti baš u tvom mestu
On topic:
sneg u BGu je bitno oslabio ali u višim delovima grada je svakako lepo (Košutnjak, Zvezdara i slične lokacije sa -0.5C svakako imaju mnogo lepši sneg u odnosu na "bljuzgavicu" u mnogim drugim delovima).
Pretpostavljam da je Miloš otišao u najavljenu šetnju pa očekujem da uskoro postavi slikice -Miloše, navikao si nas na lepe slikice kada pada sneg u BGu