Divne li šetnje.
@Profiamater, ti si jedini koji shvata za ozbiljno moje poruke koje pišem dok se nerviram što se situacija ne razvija kako sam očekivao. Šta da radim, takav sam. Ipak je večeras sve ispalo po planu, samo sa malim zakašnjenjem.
Očigledno ti je prijala šetnja po snegu koji su dugo očekivao a onda ga neočekivano "otpisao" sat vremena pre nego što je počeo da pada.
Ne verujem da većina članova tvoje komentara shvata neozbiljno ili kao šalu -ti si jedan od najistaknutijih članova, "legenda" foruma u pozitivnom smislu (jedan od retkih eksperata na ovom forumu) i naravno da nisam mislio da se šališ kada si "otpisao" sneg ne samo za večeras već i za ceo februar. Ja tvoje mišljenje cenim i poštujem...
Čudi me ako ti moj komentar smeta, ako ti kao jedan od najiskusnijih kažeš da ve;eras neće biti snega u BGu ma šta modeli predvideli (i to pišeš oko 19-20h, kada se i mnogi drugi članovi možda nerviraju što sneg u BGu nije počeo) i da će ovaj februar imati samo jedan dan sa zvanično izmerenim snežnim pokrivačem onda ne verujem da svi ostali to shvataju "neozbiljno" a jedino ja ozbiljno!?
Uostalom, verujem da si u tim trenucima "nerviranja" što se situacija ne odvija kako si očekivao ti "od srca" pisao šta misliš i da su tvoji postovi (koje inače cenim i redovno pratim
, znaš i sam) odraz onoga što stvarno očekuješ (a manje iskusni članovi sigurno sa nestrpljenjem očekuju procenu tebe kao profesionalca).
Ako neki moj komentar nije prikladan neka bude obrisan -ovaj forum ima dovoljan broj moderatora pa neka neko "skloni" ono što možda nije bilo primereno a ja ću se potruditi da ubuduće ne komentarišem puno na forumu pa će možda nekima biti lakše.