Ako ikada budem neki bogataš, ima da kupim neku kućicu u toj Ivanjici i zime tamo da provodim ( a i početak proleća ) -)
Е Жико лепо ме насмеја . Да знаш да и мени дође да проведем једну зиму у тој чувеној Ивањици. Пошто нисам богат, има да уштекам макар да изнајмим неку собу на месец или два, па да уживам ко човек ;D.
Dobro dosli ! ;D
I ja nekad pomislim,koliko srece treba da ima jedan "zimoljubac" i "snegoljubac" da se rodi bas u Ivanjici,ja mislim da sam ja jedini covek u Ivanjici koji voli zimu i sneg
Ovde ljudi uglavnom (99% Ivanjicana) ne volie sneg,sta vise suprotno od toga...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Inace u Ivanjici se juce razvijala situacija bas kako sam i pretpostavio,padavine su nakon mog poslednjeg posta oslabile i prestale,i temperatura je porasla pa je kasnije po podne padala i kisa...medjutim snezni pokrivac se odrzao bez problema...
Uopste je tesko ocekivati sneg u nizim pedelima u aprilu,a snezni pokrivac je premija i ne formira se tako lako kao u januaru,potrebne su bas intezivne snezne padavine...medjutim evo vec drugo jutro u Ivanjici osvanulo sa sneznim pokrivacem,videcemo da li ce izdrzati do veceras kada bi trebale po modelima opet jace padavine u ove krajeve,nadam se snezne
pa da se veze nekoliko dana sa sneznim pokrivacem u aprilu
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Negede posle 21h sinoc krenuo je ponovo slab sneg u Ivanjici,noc sam prespavao....
A jutros oko 07:30 lep prizor,ponovo je sve belo i trotoari,cak i put
Sneg je oslabio i trenutno pada cas slab sneg pa pojaca na umeren p opet slab i tako u krug....