Uh, kako izgleda stranica sa aktuelnim vremenskim prilikama
Uvek podržavam rad i entuzijazam mladih i/ili novih članova ali nisam siguran da je baš neophodno dva ili tri puta dnevno stavljati spisak sa temperaturama svih stanica u Hrvatskoj ili bilo kojoj drugoj zemlji. Mislim da svako koga ovi podaci zanimaju lako može sam to da nađe i da nije neophodno "zatrpavati" Serbianmeteo forum sa prethodno spomenutim izveštajima.
Slično bih rekao i da se 3 puta dnevno postavljaju izveštaji sa podacima za sve stanice u Srbiji, iako bi to imalo bar malo "opravdanja" jer je ovo srpski forum. Ne znam kako izgledaju meteo-forumi u zemljama u okruženju -ne posećujem ih jer me ne interesuju (to naravno ne znači da mislim nešto loše o njima -jednostavno nemam mišljenje jer ih uopšte ne pratim i član sam samo ovog foruma) ali možda neko tamo redovno "kači" izveštaje za 25-30 stanica iz Srbije pa je ovo ovde neki "reciprocitet"
Ne verujem da bi se bilo kome svidelo kada bih ja svakog dana objavljivao spisak sa podacima za ~12000 lokacija širom sveta -koga zanima vreme za sve javno dostupne lokacije u npr. Španiji, USA, Australiji, Japanu... lako to može da nađe (besplatno, da ne bude zabune).
U Srbiji je vedra i hladna noć, prethodne noći na jugozapadu Srbije je uglavnom bilo oblačno do 03h pa je temp. sporo opadala a večeras je vedro ili uz zanemarljivu oblačnost pa neke lokacije imaju bitno nižu temp. -u Sjenici je sada ~4C, u drugom delu noći i ujutru je moguća magla. U Beogradu je 13C na Vračaru a 12C na aerodromu u Surčinu i Batajnici.