Na Zvezdari (za one koji manje poznaju Beograd, to je severni deo šireg centra grada) nakon 13h je padao slab do umeren sitan, gust sneg koji se na stabilnom minusu (-3C) naravno zadržao. Ove padavine su svakako obradovale :thumbup:sve članove i pristalice KK Sneg-Beograd koji je već bio prežaljen i "otpisan" sinoć iako za to nije bilo baš sasvim sigurnih argumenata jer je i bez glavnog igrača Ecmwfovića i nedovoljno pouzdanog Wrfnnmovića (koji uvek zavisi od raspoloženja Ecmwfovića) bilo razloga zašto sam verovao u svoj tim čak i kada nas napustiše
i neki od najiskusnijih i/ili najvatrenijih navijača. Dakle KK Sneg-Beograd se nije predao bez borbe
pa je zabeležen makar malecki
snežni pokrivač.
U ovim našim šalama u vezi KK Sneg-Beograd sam kao "selektor" tog tima
(nisam tu "funkciju" tražio ali mi je Miloš "dodelio" taj težak zadatak) bio fokusiran samo na BG ali čini mi se da je KK Ispala "pružila pipke" u nekim (ne svim, naravno) delovima Srbije za koje su gotovo svi modeli pa i većina "navijača" iz tih krajeva očekivali "sigurnih pola metra lepog snega". Prema izveštajima naših vrednih članova vidimo da padavina jeste bilo (ali u nekim krajevima bitno manje od prognozirane/očekivane ili još bolje rečeno priželjkivane količine) ali da je ambijent ponegde daleko od pravog zimskog jer je sneg težak, mokar...
Sneg je "dobacio" (makar i sasvim slab) i daleko u Banat, ne samo u južne krajeve Banata tj. pređena je ona spominjana "mitska" granica Sava-Dunav (u ovom slučaju Dunav).
Evo jedne slikice sa Zvezdare, od 14h -trenutno to izgleda malo lepše jer sneg i dalje pada.