Тешка испала за нас стормчејсере. Кренула је лепа линија ка Бг-у и одмах смо се упутили на локацију за сликање, али зна се, облачност се раздвојила на два дела и заобишла Бг. А они делови који би ишли ка граду су се моментално распадали, и евентуално би се касније нешто ново формирало кад би прошло Бг. Ово постаје већ неко неписано правило.
Усликасмо макар пар добрих фотки занимљивих формација. Милош и ја као да смо се договорили да сликамо исте слике и у истом моменту.
Ево неких слика:
Иста слика као друга Милошева, и обојца ухватисмо и муњу на слици
Кишне завесе према северозападу, облак који је отишао према Новом Саду
Е ова фотка заслужује посебан опис. Дакле. Цело вече сам се нервирао што не могу да упалим burst shooting, тј. режим за тако рећи вишеструко и брзо сликање, како бих ухватио коју муњу. Мики и Милош сатима покушавају да ухвате неку муњу али им нешто не иде од руке.
Ја онако изнервиран, псујем све живо, и облаке што нас маше, и ово што не умем да подесим режим за сликање, и узимам фото апарат да пробам и ја да ухватим муњу, па како год. Сликам једном нормално и улеће из прве! Зезам Милоша и Микија како немају појма да сликају, ја једном сликам и то са обичним режимом и ето муње. Онако у шали кажем да сам најбољи и да сам победио и њих и ове муње, и онда полако крећемо назад.
Ево и муње, иста као и Милошева за коју је трнуо у једном положају неколико минута. (Милоше не замери, мало шале није да одмет у оваквој конфузној ситуацији
)
Толико од нас. До неког следећег, надамо се успешног стормсејса.
Одличне слике Dikile, Ocelot и Алекса!