Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Jun 2016 - II dekada  (Pročitano 92542 puta)

Van mreže djawolak1992

• *
  • Starost: 32
    • https://www.facebook.com
Odg: Jun 2016 - II dekada
« Odgovor #960 poslato: 19. Jun 2016. u 19:29 »
Mislim da na istoku Srbije nije bio potreban tamno crveni meteoalarm jer nije palo kise a kamoli nekog nevremena da bude. :/

Van mreže Ljubiša

• www.cestereg.rs
« Odgovor #961 poslato: 19. Jun 2016. u 19:30 »
Bogami evo citam na RTS-u, u Kosjercu i okolnim mestima je bilo grada, ima dosta stete na vocu, najvise u selu Seca Reka..
Jadni ljudi!
A gde je sad onaj filozof iz Kosjerića sa onim šklopocijama ...

Na mreži mareeram

« Odgovor #962 poslato: 19. Jun 2016. u 19:34 »
@ Ljubisa

Znam da je nesto bilo sa njim oko pojave leda i Kosjerica, ali ne znam sta je bilo u pitanju? Sta je on pokusao da dokaze?

Evo sad ce biti u dnevniku o tome..

Van mreže Bart

« Odgovor #963 poslato: 19. Jun 2016. u 19:37 »
^^ Bravo Ljubisa,odbranio si svoje mesto od krupnijeg grada  :tu:
A Estofex danas za zaborav,level 3 nije bio ni za level 1 a level 2 mozda trebao biti obelezen u level 3.Ovog puta su totalno zakazali
Ne znam koliko je palo kod mene,nemam kisomer,ali iz dva jaka pljusak od po 15,20 minuta,verovatno od 20 do 30 mm mozda vise mozda manje,ne zamerite mi.. + juce,ovaj jun je u mom kraju sigurno iznad proseka
Level 2 je bio level 2 a ovo se slazem za level 3 mada kao sto sam reko ne zelim nevremena vec pljusak od 10ak litara... risbo prijateljska preporuka imas kisomer u woby haus 323 dinara, jedna pakla cigare za  koji puse malo skuplje cigare, ja sam ipak sportski covek manje vise ali da uporedim :) Znaci dosta pri konvektivnim padavinama, ja kupio skoro kad je bio onaj potop kod mene a nista u centru, mada evo do sada vise od 5mm nije bilo, mozda sam izbaksuzirao  ;) reportaza ti je odlicna svidja mi se ona prva slika najvise  :)

Ima nekih sitnih odrazica jugozapadnije ali mislim da nema veceras nista, sa jedne strane bolje sto nije bilo grada i velkog nevremena a sa druge strane steta sto nije bilo pljuska...Lepo rekoh u prognozi estofex ume previse da zaokruzi...

Padavine u mm u 2024. godini
Januar 31.9; Feburar 10.1; Mart 49.3; April 42.5; Maj 70.3; Jun 82.8; Jul 20.8; Avgust 19.9; Septembar 58.1;
Do 25.09. 385.7mm

Van mreže gambino

• **
« Odgovor #964 poslato: 19. Jun 2016. u 19:38 »
To je sve za danas,vise srece sutra  :grin:

Van mreže Ljubiša

• www.cestereg.rs
« Odgovor #965 poslato: 19. Jun 2016. u 19:39 »
@ Ljubisa

Znam da je nesto bilo sa njim oko pojave leda i Kosjerica, ali ne znam sta je bilo u pitanju? Sta je on pokusao da dokaze?

Evo sad ce biti u dnevniku o tome..

Imaš ovde ... http://www.serbianmeteo.com/forum/index.php?topic=764.280

Van mreže Naum

• **
  • Starost: 48
« Odgovor #966 poslato: 19. Jun 2016. u 19:57 »
Požute pola Madjarske?

Van mreže Медо

• Starost: 29
« Odgovor #967 poslato: 19. Jun 2016. u 20:01 »
Буди се поново атмосфера на југозападу земље, поново развоји на истом месту, невероватно...

Van mreže risbo gr

• Starost: 36
« Odgovor #968 poslato: 19. Jun 2016. u 20:15 »
Level 2 je bio level 2 a ovo se slazem za level 3 mada kao sto sam reko ne zelim nevremena vec pljusak od 10ak litara... risbo prijateljska preporuka imas kisomer u woby haus 323 dinara, jedna pakla cigare za  koji puse malo skuplje cigare, ja sam ipak sportski covek manje vise ali da uporedim :) Znaci dosta pri konvektivnim padavinama, ja kupio skoro kad je bio onaj potop kod mene a nista u centru, mada evo do sada vise od 5mm nije bilo, mozda sam izbaksuzirao  ;) reportaza ti je odlicna svidja mi se ona prva slika najvise  :)

Ima nekih sitnih odrazica jugozapadnije ali mislim da nema veceras nista, sa jedne strane bolje sto nije bilo grada i velkog nevremena a sa druge strane steta sto nije bilo pljuska...Lepo rekoh u prognozi estofex ume previse da zaokruzi...

Pitao sam skoro ali ne videh da je neko odgovorio,hvala Bart :) Pakla cigara  :rofl: I ja sam sportski covek koji ipak zapali po neku  -_-
Razjacava se ovo sa istog startnog mesta kao danas,samo sto ce ovo prema Loznici i Sapcu

Van mreže Djordje Antonijevic

• *
  • Starost: 25
  • Samo sunce, Stojacak sity....
    • ....
« Odgovor #969 poslato: 19. Jun 2016. u 20:35 »
S.Palanka nista, 0.0mm u kisomeru. Nije bilo ni grmljavine. Bilo je formacija i videla se prava LP supercelija, ali je sve otislo severoistocnije i severnije od Palanke. Sutra se nadam da ce biti necega i ovde,samo ne grada,sve drugo je pozeljno. Trenutna temperatura je 20 stepeni,fino je osvezilo....
:D :) Bum Bum

Van mreže skomimaster

• Starost: 32
    • AMS Beograd - Borča
« Odgovor #970 poslato: 19. Jun 2016. u 20:36 »
Ljubisa, odlican snimak i slike!  :tu:

Kod mene 6.8 mm palo danas, za sada u junu 71.8 mm. Probudi se odjednom i Sumadija izgleda, i istocni delovi grada:

Van mreže igorkonkolj

• **
« Odgovor #971 poslato: 19. Jun 2016. u 20:43 »
penje se ovo sa jugozapada srbije ali je glavnica s one strane drine.. :morning:  trenutno oblacno, vrlo prijatno I suvo vreme

Van mreže Kimi

• Moderator
  • Starost: 30
  • Lokacija: Novo Selo,Vrnjačka Banja (za vreme studiranja Beograd,Dorćol)
« Odgovor #972 poslato: 19. Jun 2016. u 20:51 »
Ma jok, ne vredi bre, ovaj predeo uz Kopaonik kao da je uklet danas.. Nista od reda, niti jedna jedina kap.

S druge strane standardna mesta za briljiranje u ovoj struji juznoj, jugozapadnoj struji prave li prave oblake, tu je i neka prugica koja gadja istocne delove Bg-a.
NEVREME NIKADA NE DOLAZI SA JUGOZAPADA !(ovde ??? )

*Znaš onaj osećaj kada u jugozapadnom strujanju oblačnosti vidiš da uveče ili noću seva sa jugozapada ?? NE.......*

Van mreže krstivoje

• **
  • Starost: 41
  • volim lepo vreme samo kad pecam...
« Odgovor #973 poslato: 19. Jun 2016. u 21:12 »
hvala vam ljudi za ovaj sajt, da ga nema ja bih zaboravio kako izgleda plusak sa grmljavinom :tu: kod mene po obicaju ni traga od nestabilnosti i kise,od 2014 nije pao krsten pljusak sa grmljavinom, a kako predvidja gfs i sutra ce ostati tako... pre ce Srbija da udje u evropsku uniju, nego sto ce ovde da padne jedan dobar pljusak... :D :D :D

Van mreže sabac

• **
  • Starost: 35
  • 2024
« Odgovor #974 poslato: 19. Jun 2016. u 21:12 »
Danas je bila ispala sto se tice pljuskova jacih, ali je padala um,erena kisa palo je oko 5 mm ...

Ako od ovog sad nesto promasi jace, selim se ... :D :D

Svak je rođen da po jednom umre,
čast i bruka žive dovijeka.

Van mreže Mile94

• Moderator
  • **
  • Starost: 30
« Odgovor #975 poslato: 19. Jun 2016. u 21:19 »
Ozbiljna nevremena su protutnjala Srbijom i Vojvodinom gde je od Novo Sada severoistočnije i istočnije ( opština Zrenjanin ) bilo grada i kiše pa eto kolega je izvestio o cifri od 45mm, ako se nevaram.

Potvrdjujem, ja se nalazim na odprilike pola puta izmedju Zrenjanina i Novog Sada i pala je ogromna kolicina kise, istocnije od mene je bilo leda dok sam se ja provukao samo sa jakim pljuskovima. Primer koliko je kise palo je taj da je prazna kanta od jupola od 25l posle kise bila puna vode. A postavio sam i sliku ulice posle najjaceg pljuska. Prilicno intenzivno je to sve danas bilo i Banat je dobio na zalost i led. Veoma, veoma ozbiljno je bilo.

Van mreže Saobraćajna Kamera

• *
    • Saobraćajna Kamera
Jun 2016 - II dekada
« Odgovor #976 poslato: 19. Jun 2016. u 21:23 »
Na Vidokovcu slaba kiša već oko pola sata.
Povremeno zagrmi iz daljine.

TT

Beograd

youtube.com/user/saobracajnakamera

Van mreže Marko_bg

• **
  • Starost: 39
« Odgovor #977 poslato: 19. Jun 2016. u 21:24 »
Повремено блицне и загрми јужно од града а почела је и слаба киша. Ово из Босне ако издржи, требало би да закачи и Београд.

Van mreže ciklon

• Starost: 40
« Odgovor #978 poslato: 19. Jun 2016. u 21:26 »
Jedno veliko nista vec danima...

Van mreže sabac

• **
  • Starost: 35
  • 2024
« Odgovor #979 poslato: 19. Jun 2016. u 21:31 »
Bice ovo zestoko izgleda da ce izdrzati jak oblak vec tutnji u blizini, premeJZ vidi se veoma crn oblak jeste da je mrak ali bukvalno se vidi da je vec veoma blizo ... Trenutno pada slaba kisa
Svak je rođen da po jednom umre,
čast i bruka žive dovijeka.