Bravo Ljubisa,odbranio si svoje mesto od krupnijeg grada
A Estofex danas za zaborav,level 3 nije bio ni za level 1 a level 2 mozda trebao biti obelezen u level 3.Ovog puta su totalno zakazali
Ne znam koliko je palo kod mene,nemam kisomer,ali iz dva jaka pljusak od po 15,20 minuta,verovatno od 20 do 30 mm mozda vise mozda manje,ne zamerite mi.. + juce,ovaj jun je u mom kraju sigurno iznad proseka
Level 2 je bio level 2 a ovo se slazem za level 3 mada kao sto sam reko ne zelim nevremena vec pljusak od 10ak litara... risbo prijateljska preporuka imas kisomer u woby haus 323 dinara, jedna pakla cigare za koji puse malo skuplje cigare, ja sam ipak sportski covek manje vise ali da uporedim
Znaci dosta pri konvektivnim padavinama, ja kupio skoro kad je bio onaj potop kod mene a nista u centru, mada evo do sada vise od 5mm nije bilo, mozda sam izbaksuzirao
reportaza ti je odlicna svidja mi se ona prva slika najvise
Ima nekih sitnih odrazica jugozapadnije ali mislim da nema veceras nista, sa jedne strane bolje sto nije bilo grada i velkog nevremena a sa druge strane steta sto nije bilo pljuska...Lepo rekoh u prognozi estofex ume previse da zaokruzi...