Ljudi jel zna neko sta je sa Kimijem? Ja sam cuo da usao u neki kamion sa Sirijskim izbeglicama da trazi azil u zemljama EU
Da znaš da mi jedino to preostaje Bart
Šta reći, ajde da sam 2,3 ljudi zeznuo... nego veliki broj ljudi iz sela i iz Banje, pa onda burazerove drugare sa svih strana, pa drugare od tih drugara i tako redom
Još sam hteo ljudima masivno da razglasim na Face-u, sreća pa sam od toga odustao u zadnji čas
Telefon preventivno ugašen narednih nedelju dana, u Banji se ne pojavljujem u skorije vreme
Šta reći eto.... zapeo ja da slušam EC i WRF i eto, tako mi se i vraća. Doduše, njih PRE SVEGA. Svi modeli su davali makar nešto, a kako je završilo ? Nijedna jedina kap nije pala....
Nisam imao još pred mrak dobar predosećaj, jednostavno sve je to bilo prejužno što je bilo aktivno, te se znalo da će pobeći zapadnije. Ništa nije imalo ni tendenciju da će nastati bliže, ili na povoljnijem mestu. Neka sićušna nada je postojala, ali kada su izašli zadnji run-ovi EC-a i WRF-a bilo je jasno da ću se ugasiti sa konkretnijom kišom..... ali, ni u snu nisam očekivao da će sve proteći bez ijedne kapi.
Neki su je toliko forsirali, da se eto ni u jutrošnjem izlazu nisu opametili, kao npr. ovaj Aladin..ali eto:
Elem, dan oblačan, tmuran, pravi jesenji.