Пребацио сам снимке вечерашњег обилног пљуска, па ево да их поставим. Таман да и мало Милошу пренесем утисак вечерашњег невремена и разбијања јужног дела БКР.
Први налет јачег пљуска, добро је пљуштало, мало су лошији снимци пошто је мрак али види се колко-толко.
Ево и другог, јачег налета. Пљуштало је врло јако на махове као што рекох, помислих готово је, сад би требало да слаби, кад оно још јаче, и јаче, да се видљивост смањила на 100-тинак м.
Почео сам да снимам када се мало примирило, јер је уз врло јак пљусак почео и појачан ветар па је све остављало утисак као слабији downburst. Киша ми је упадала у кухињу када сам отворио врата да снимим и квасила би ми фотоапарат, а када затворим прозор би био сав мокар од кише под налетом ветра па сам морао да причекам да се мало смири. И када сам почео да снимам само сам избацио руку кроз терасу, јер је сва била поплављена и и даље је мало налетала киша.
Све у свему болестан интензитет је био, можда се мало види на снимку која количина воде се слива низ улицу, преливало је тротоар са обе стране за време најјачег пљуска.
Када се смирило све излазим да пробам да снимим слабију бујицу низ улицу. Да није прошао ауто када сам почео да снимам не верујем да би се видело право стање зобг мрака и лошег квалитета.