Ja sam ovo sliku postavio samo zato sto se 1085hPa skoro nikada ne vidja, a dosad nisam nijednom postavio nesto sto nema veze sa ovom temom. Na ovom forumu su se godinama postavljale slicne slike, koje nemaju direktne veze sa vremenom u nasoj drzavi i raznolikost i razlicite zanimljive informacije(npr onog decka sto pravi reportaze iz USA i pise aktuelnim vremenskim prilikama tamo) su to sto je i ucinilo da ovaj forum dobije nove clanove.Zamislite samo da Kimi nije postavljao netacne stvari(nadjite u arhivi) na koje su ga drugi ispravljali i ukazivali mu, nego da su mu savetovali da ne postuje vise i govorili mu da lupa gluposti, da li bi postao ovako dobar i omiljen mnogima uz jos neke forumase, kao sto je sad. Niko se nikad nije bunio (kao sto i ne treba) jer forum ne samo da treba nego MORA da ima slobodu pisanja(ne govorim o svom postu, nego o ljudima koje su napali neki clanovi foruma zato sto su napisali nesto sto oni smatraju za nebitno) sve dok se pridrzava pravila i ne vredja nikog, to jest ponasa se kulturno. Da li neko ima realna ocekivanja ili ne to je njegova licna stvar i ima pravo da iskaze SVOJE misljenje. Ni na sportskom forumu ako neko napise da Bazel osvaja LS ne traze svi da prestane vise da pise(desi se ponekad nesto kao Lester npr). Ono sto je poenta je to da je ovo forum, a ne zvanicno saopstenje RHMZ pa da ne sme da se lupi "glupost" koja ima 0,1% sanse da se ostvari, ili neka nebitna informacija. A ako neko nije zadovoljan kvalitetom postova, onda neka napise sam nesto sto smatra kvalitetno, pa ce ljudi sami proceniti koja (cija) informacija vise vredi i koja je tacnija. (Ja sam itekako svestan da iskusniji clanovi pisu mnogo kvalitetnije postove i vise verujem onome sta oni napisu, ali opet to je samo moje licno misljenje) Isto kao i u prodavnici, ako ti se ne svidja ta sunka ti kupi onu drugu, ali nemoj da trazis da ova nestane iz prodaje,jer nije kvalitetna, jer ima ljudi kojima se ona svidja. A ako posle nekog vremena ne ide radnja(forumasi) ce je sami povuci iz prodaje(nece vise slati takve nerealne komentare). Iako nisam prozvan u onome sto se pisalo, morao sam da stanem u odbranu drugih forumasa sto se ovog tice. Ovo nema veze sa Miletovim postom, za njega je vezana samo 1. recenica, ili sa bilo kojim drugim licno, nego me sad Mile podsetio sta sam hteo da napisem pre neki dan, ali nisam imao vremena. Ako se admin ne slaze sa mnom u vezi ovoga(a mislim da se slaze jer ga pratim ovde vec godinama) neka mi da opomenu da ne pisem vise ovakve stvari, neka mi ukaze sta sme da se pise(mislim stvarno dobronamerno, bez ikakve ljutnje, a ne cinicno).