Браћо, срећан и честит Бадњи дан. У кругу најмилијих дочекали Божић добре наде. Нека овај форум живи и живи и хвала свима, који га чине овако богатим. Имајмо смирења једни за друге. Искуснима хвала на њиховим сјајним тумачењима, толико учимо од вас. Имајте стрпљења када се појави неко млад овде, пробајте да им помогнете да буду бољи, немојте бити груби према њима. А ви, млади, немојте злоупотребљавати овај форум, како бисте писали ради писања, читајте шта кажу искусни и учите. Ово је најбоље место за најквалитетније и најдетаљније прогнозе и извештаје о времену. Уживам све ове године са вама. И још ми је драго што на овом нашем Српском метео форуму има и колега из околних земаља, љубав према метеоролигији превазилази границе. Извините на изласку из теме, понео ме дух Божића
Ово је иначе Божић какав ја волим, леден, зимски. Кад ујутро пођеш по бадњак, а оно све тврдо и слеђено, нема блата. Шкрипи под ногама, гране шкрипе, а северац звижди. То је зима! Знам да бескућницима је ово страшно, жао ми је због њих, и других који пате од овога, али сам велики зимољубац, а овакви дани су сада ређи код нас, па зато уживам у њима.
Темп. Врачар -6.9, Кошутњак -8.2, Карабурма -6.7. Фијуче северац. Свима који сте добили и добијате велики снег честитам. По београдском радару рекао бих и да југо-источно, источни Банат добија снег? Колеге одатле, јел то тако? Ето, и део Војводине је закачен циклоном