Sinoc kisa samo pokupila prasinu.
U prvom naletu, kada su munje bukvalno na 2 sekunde parale nebo nisam mogao da slikam jer je padala vec pomenuta slaba kisa. Sve sto sam uspeo da uhvatim, jeste kada je oblak vec otisao:
Zatim, desava se nesto izuzetno zanimljivo
Nesto kasnije na radaru, pojavi se oblak kod Sapca. Lepo se vide munje, i naravno krenem da slikam na moju uobicajenu poziciju odakle imam cist pogled ka Sapcu, Loznici i Bijeljni. To je jedan put u njivama kojim retko ko i po danu prolazi jer je onako malo zabacen, a noci pogotovo ne, jer je daleko od sela, nema nigde u blizini svetla. Dolazim na ~15m od mesta sa kog slikam, i ne gledam uopste okolo, vec pratim gde se najcesce pojavljuju munje da u tom pravcu postavim telefon. Silazim sa bicikla, i u tom momentu munja obasjava neki crni ili plavi kombi sa moje leve strane koji uopste nisam video jer je stajao pored nekog zbunja. U momentu sam se zaledio
Ne znam da li su bile u pitanju ljubavne igre u njemu, ili nesto drugo, znam samo da nikada nisam video taj kombi u selu. Da li treba da pisem kojom brzinom sam se pokupio i otisao
Bilo je bas onako strasno, posle ponoci, daleko od sela, u njivama...
Promenim poziciju, medjutim samo sam ovo uspeo da uhvatim... kakva pozicija, takva i slika:
Mogao je ovo da bude verovatno jedan od boljih munjolova...