Оvde nakon tog prvog talasa nije bilo kise, ali nazalost, sada stizu vesti o steti. Mnogo velikoj steti. Kada je poceo olujni vetar, ljudi su u dobroj meri bili na ulicama, kao i biciklisti koji su vozili trku kroz Vojvodinu i prolazili i kroz Mosorin. Iskreno sam bio zabrint i za njih jer sam video da front prilicno brzo nailazi. Oni su verovatno upozoreni na vreme. Problem su ostali ljudi, seljaci, ljudi koji rade napolju i koji su se tada zatekli na ulicama.
Naime, kabel koji sprovodi struju se otkinuo sa bandere, i pao u vodu. U isto vreme se tu zatekao covek sa svojom kobilom i spediterom, i nazalost, kobila je stala u vodu i na mestu ostala mrtva. Covek je takodje pretrpeo ozbiljan strujni udar, i trenutno je u bolnici.
Mnogo je slomljenih grana po selu, na nekim mestima fali i crep na kucama, ali sve je to moguce popraviti. Zivoti su nenadoknadivi. Samo se nadam da ce sa tim covekom biti sve u redu.
I ja sam bio napolju za vreme dolaska fronta, ali iskljucivo da bih ispratio promenu vremena i u svakom trenutku sam znao kad treba da se sklonim na sigurno.
Pohvalio bih sve koji su sjajno isratili sve ovo fotografijama i video snimcima, ja telefonom nikako to nisam uspeo jer bi ga kisa ucinila neupotrebljivim a i napolju se smrklo tako da bi fotografije bile vrlo loseg kvaliteta.
Trenutno je promenljivo oblacno i sveze, temperatura konstantno oko 17C.
Izvinjavam se na nesto duzoj poruci, ako je nekome zasmetalo.