Posle zvanicnih ozbiljniji post
!!! Breaking News !!!
Očekuje se zvanično obraćanje organizatora i pobednika takmičenja. Ostanite sa nama ...
Znajući da si najavio "ozbiljan post" rado ću to da pročitam.
A znajući kakve komentare obično pišeš (šaljive, zezatorske) očekujem da počneš sa:
Kao prvo čestitam samom sebi na samopregornom radu ... zahvaljujem se roditeljima koji su uvek verovali da ću pre 30 godine života osvojiti prvo mesto na nekom takmičenju ... Ako ne napišeš nešto u prethodno spomenutom stilu reći ću ljudima da si prepisivao
iz prognoze koja je "van konkurencije".
Ajd' da budem makar malo ozbiljan:
Bartu sam čestitao još sinoć a i danas i neću više da se mladi Simpson ne bi uobrazio
Čestitam članu "sneg" na veoma dobrim prognozama i na 2. mestu (uz malo više sreće sa količinom padavinama, mogao je da ima nekoliko poena više) -svaka čast!
Mlađani Joe je pokazao da iako je "u cvetu mladosti",
ima dovoljno iskustva i 3. mesto zaslužuje čestitike!
Čestitam i mladom Žiki i izvinjavam se što ga sinoć nisam spomenuo kada sam pisao o "vodećim takmičarima" -ako sam dobro shvatio pravila, Žika je četvrti. Bravo momak, ti studiraš ono što voliš i to je prvi uslov da nekada u svojoj struci budeš uspešan.
Moj prijatelj Miloš je završio na 5. mestu zahvaljujući "zaveri" nekih osmatrača da "namerno" upišu brojke koje Milošu ne odgovaraju za npr. 0.2C ili 1-2cm i slično -možda si se kao mlađi "zamerio" nekome iz RHMZa pa su sada pomno pratili situaciju i čekali kako da te "zeznu"
Naravno, pozdrav za sve ostale nevezano za plasman -samim učestvovanjem se omogućili da ovo takmičenje bude kvalitetnije i interesantnije.
U vezi moje automatske prognoze sam već pisao, cilj nije bio "takmičenje sa ljudima" nego provera preciznosti i najkorisnij su mi loši rezultati za nekoliko parametara jer ukazuju na ono što treba popraviti/unaprediti.