I ja se slazem odlicno bodovanje Bart,samo malo je preterano toliko mnogo takmicenja,izgubice draz a i posebno u toplijem delu godine ne verujem da ce biti toliki odziv,mozda 1 do 2 prva takmicenja ce ljudi da pogadjaju ali posle tesko da skupis vise od 6,7 takmicara,nisam pametan u letnjem periodu kako bi to funkcionisalo(i sami znamo da je forum prilicno pust tada jer se ne sedi tolko za kompom a i zimoljupcima koji su vecina nije interesantno toliko) mozda za tropske talase da organizujes takmicenje u tempama,i za neke vece nestabilnosti u padavinama,jer ovako klasicne prognoze svakih 15 dana ce brzo da dosade svima(nadam se da nije tako ali bojim se)
Mislim da je ovo takmicenje proslo ovako dobro(ne mislim na realizaciju u tome si bio perfektan Bart,nego na broj takmicara) ovaj put iskljucivo iz razloga sto je ovo bio zimski prodor sa ciklonom(ono sto vecina forumasa u sustini celu godinu ceka
),u zimu za svaki zimski ciklon da napravis takmicenje imaces odziv i to kakav,a ovako sumnjam,ali uvek mozete ti Zika i Joe da voditte ljutu borbu
o tome dal ce u Melence da padne 0.0mm ili 0.001mm u avgustu
Bilo bi super kada bi imali tako ligu sa bar 10-12 stalnih takmicara bar 1 mesecno takmicenje,dobra ideja mozes bar pokusati svakako ako te ne mrzi