BeogradPon
Uto
Sre
Čet
Pet
Tmin
Ukupne padavine
Visina snega
Novi SadPon
Uto
Sre
Čet
Pet
Tmin
Ukupne padavine
Visina snega
NišPon
Uto
Sre
Čet
Pet
Tmin
Ukupne padavine
Visina snega
Zbir brzine vetra u pon u 13h(Bg+Ns+Ni)
Samo visina snega:
Melenci
Knjazevac
Paracin
Kragujevac
Kraljevo
Valjevo
Leskovac
Negotin
Sombor
Subotica (Palić)
Ovo je format koji kopirate, ovo sto je podebljano to je cisto da lepse izgleda nije bitno
imate iznad u mojoj poruci od juce i primer popunjene prognoze.
Za pon, uto, sre, cet i pet pored pisete svoje prognozirane tmax, znam da su neki dani daleko ali to ajde da ne odvajamo zanimljivi su... Tu gledamo svakog dana synop u 19h za taj dan.
Tmin to je ona najniza tmin po synop-u u 7h (nebitno koji dan pon-pet vazno da je najniza od tih pet)
Ukupne padavine su samo od ovog ciklona e sad znacemo kada se zavrsava uticaj ciklona tj. kada prestanu padavine u ova tri grada(ec za Nis daje prestanak padavina u ponedeljak uvece i po tome bi znali i sabrali ukupne u utorak uvece ali videcemo to kako se odvija)
Visina snega- Najvisa visina snega izmerena da li u 7h ili 19h nebitno znaci samo jedna, objasnicu to u meteo chatu bolje, mislim da cemo to znati u utorak uvece, za Paracin i Knjazevac to je visina koju dikile i Boce kazu verujemo im
Vetar znate srednja brzna vetra zbir u 13h to je isto kao na cg takmicenju
Saljete prognoze do sutra do 04h ujutru i ako zakasnite nije strasno
Razmisljao sam da produzim do 16h ali jutors videh da padavine u ponedljak prema ec-u prestaju u Nisu u ponoc pa zato ipak neka ostane nedelja 04h ujutru....
Ako jos nesto nije jasno pitajte, bice zanimljivo