U Beogradu, u centru, temp. se uz maltene potpuno oblačnu noć do 05h ujutru spustila do -9.7C na Vračaru i -9.9C kod Vuka i po tome je ovaj grad "najtopliji" jutros.
O Somboru i Novom Sadu jer već pisano -to su ekstremno niske temperature...
Kada sam se vratio sa prethodnog putovanja rekao sam da sam došao "da obezbedim hladnoću i sneg u BGu"
i da idem na duže putovanje 7. marta -mislim da sam "zadatak" ispunio a sticajem okolnosti može da se desi da baš 7.marta ovde bude bitno toplije.
U Beogradu su izbori u nedelju, izgleda da će hladno vreme biti baš do nedelje a posle bi "moralo"
da bude toplije, da ne kažem "med i mleko" jer koliko divnih obećanja ima sa svih (političkih) strana bilo bi "čudo" da ovde ne bude "raj na zemlji"
Što se tiče sutrašnjeg vremena, želeo bih da pohvalim članove koji ovde veoma argumentovano iznose svoje prognoze na osnovu detaljne analize numeričkih modela.
Biće fino videti kako pada "martovski" sneg u Beogradu npr. večeras i makar u prvom delu noći a za sutra želim da padavina bude što manje (ili da ih ne bude) u periodu kada se na visini "svašta izmeša" -mislim da će Miloš to da "sredi"