Kao što je već napisano u Beogradu je danas temp. oko 20C (maksimum je "kod Vuka" bio 20.4C) i meni ovo vreme prija.
Od pre 10 minuta pada umerena kiša, nisam preterani ljubitelj kiše ali za nas koji se ne žalimo na pustinju i postojanje takozvane BG konvektivne rupe
kiša je stigla a ako se društvo sa juga-jugozapada malo "opusti" možda će "zaslužiti" kišu
Šalim se, moj komentar je prvenstveno drugarsko zezanje namenjeno Milošu (verujem da sada kiša pada i u lepoj šumi na Miljakovcu) koji se zaista toliko puta žalio da BG ima najgoru klimu na svetu (znam da on to napiše u afektu jer sasvim logično BG i ceo ovaj region imaju klimu o kojoj neki regioni u svetu mogu samo da maštaju) da je možda kiša "zbog njega" odlučila da zaobilazi Beograd
Prekjuče sam napisao da nema potrebe za nerviranjem u vezi nečega na šta ne možemo direktno da utičemo uz dodatak da će kiše svakako biti u nekom od narednih dana -što se mene tiče veoma sam zadovoljan što ovde nije bilo užasnog nevremena kao u nekim delovima Srbije i mislim da bi ti ljudi mogli da se žale na vreme i da kažu da bi voleli da se "menjaju" sa BG (što se tiče "pustinje" i tzv BKR).
@Miloš: drago mi je što je tvoj "bojkot" pisanja u aktuelnim vremenskim prilikama trajao veoma kratko, to je bilo sasvim očekivano (i nekada tokom prethodnih zima vreme je "znalo" da te iznervira ali si se uvek brzo vraćao pisanju i daljem komentarisanju) -znao sam da nema šansi da se "ukljućiš" tek na jesen, jednostavno ti voliš da pišeš o vremenu i bilo bi malkice "prazno" bez tvojih komentara (doduše ako budeš manje pisao o "BG pustinji" i "najgoroj klimi" možda će vreme da počne da "sarađuje" pa možda "dobijemo" jedno normalno leto -posle silnih vrelih leta, jedno "prosečno" bi me obradovalo).
Pozdrav!