U Valjevu potop, pucalo na sve strane u četiri strašna talasa uz zastrašujuću grmljavinu palo 38lm2. Oko 1h je bilo najopasnije. Od 21h do 2h u noć nije bilo normalnog spavanja. U 1h je bila takva provala oblaka uz strašna električna pražnjenja, sitan grad downburst da je delovalo da sledi noćni potop.
Nadošle su rečice Ljubostinja i njena pritoka Perajica, ali se srećom nisu izlile. Kanalizacija je napravila opšti haos. Noć je bila kao poručena za munjolovce, ali ja od subote nisam bio najboljeg zdravlja i nisam imao snage za tako nešto, a s' obzirom da sam bio iscrpljen od nespavanja preko 50h u subotu i subota/nedelja od bola, u nedelju i ponedljak sam sve nadoknadio jer me do uveče večeras tresla groznica. Kakvo je ovo govno od juna bilo, jedva sam čekao da se završi, iako sam temu otvorio ja 1-og juna
. Još mi u kući hladno, a okisao u petak i okupao se, oprao kosu i legao mokre kose u petak i za vikend katastrofa (upala grla, sinusa, očnog živca, ušnog živca, desni, ma umirao od bolova u nedelju ujutru i iz juta u hitnu i na antibiotike koji me kao povratiše). Potom se nakljukah sedativa i odspavah do večeras predveče kad primetih ludilo na Estofexu i u prognozama foruma i onda HAOS od 20h do 2h i iz Loznice utabanom stazom pet zastrašujućih udara od kojih je četvrti po meni OLUJA 2018-e GODINE. Bilo je malo kraće, ali jače nego 14-og maja. Šteta što nisam ispratio. Za ljubitelje munja, NOĆ ZA PAMĆENJE. Ali sam smalaksao i nisam imao snage da fotkam. Opasno je pucalo.
Ovako prehladjen u "SRED LETA" pijem čajeve.